MOŻE JAKIEŚ SPOTKANKO???

Jak w temacie. co Wy na to :question:

jestem za…ma może ktoś pożyczyć tablicę i dok. bo moja lala juz wymeldowana? :grinning: Stawiam Finkę jak nic , a potem następną , a potem następną, a potem…
aha…w Sarbinowie lokum mogę zorganizować tanio…

ja w niedziele chetnie bym sie spotkal.. w sensie pojutrze

łojć, Koszalin nieco poza zasięgiem,
ale może powtórka z Fiszera, lub Sfinxsa - jest Sfinx w Arkadii, a tam duuuuuuuży parking.
ja raczej w tygodniu.

Adaś, jako sprawca posta podaj konkretną propozycję, bo inaczej miesiąc nam zajmie ustalenie co i jak.
ps. weż fotki z 745…

Pogadam z Kubą i jak coś ustalimy, to napiszę czas i miejsce spotkanka..

Adaś, a może Fiszer, w środę 2 marca godzina 19.00 :question:

Jestem za :exclamation: Powiadomimy jutro ludziska którzy nie bywają na forum i już..

oki, ale podzwonić będę mógł popołudniu dopiero bo mam dziś urwanie łba :confused:
jak większość rozmówców nie będzie mogła to przełożymy :sunglasses:

Oki doki :exclamation:

buuu, ja w tę środę nie mogę :frowning:

No niestety ja też niemoge w środę :frowning: :angry:

ja chyba moge. jaki fiszer?

FISZER przy pl.Bankowy, pod dawnym hotelem “SASKI”
Kto będzie to będzie, Ja bedę, Bartek, Maciek i jakiś koleś którego wyhaczył dzisiaj Bartek na Mieście, ma do sprzedania 735i '84 za 12 tysi :astonished:

bardzoprzeprasza, ale ja się dopiero do dzwonienia zabieram :flushed:

Spox :exclamation: Kto ma być, to będzie…

Potwierdzili w sumie:
Marcin, Adam, Paweł, Łyżwa, Bartek, Maciek, Kuba i nie wiem kto jeszcze :sunglasses: Damy rade :wink:
Stolik pod antresolą na mnie :sunglasses:

bylo very nice, milo was poznac osobiscie :slightly_smiling_face:
do nastepnego :grinning:

Dzień dobry, dziękuję za obecność - ciesze się, że było tyle osób bo chyba od razu komunikuje, że to ostatnie jakie zorganizowałem u Fiszera :cry:
Następny lokal proponuję znaleźć z okrągłym stołem na ~12 osób i cenami bliższymi realiom polakaszaraka :bulb:

Łyżwa nie przyszła… :face_with_rolling_eyes:

jestem za cyklicznoscia takich spotkan. Same zuchy :slightly_smiling_face:
pozdrawiam i dzieki za zaproszenie.

Kuba przepraszam za wczorajsze urwanie rozmowy, telefon mi umarł. Sorki.
Co do miejsca to Sfinx był chyba rozsądny cenowo ??? I można nieżle zjeść :laughing:
Fakt że trudno zaparkować, ale ostatnio Sfinxów jak przysłowiowych psów.
Jest w Arkadii i Wola Parku, a tak miejsc do parkowania aż naddto. Trzeba by tylko ustalic sektor do parkowania, coby ładnie wyglądało :sunglasses: