Może Kolejny Odcinek Spotkań Cyklicznych w Sfinksie ? Chyba czas razem przywitać nowy rok ?
Może w najbliższy poniedzałek 17 stycznia ?
Jestem za ![]()
do tamtego nie jadę, pie…e to, godzina szukania miejsca, pół godziny jedzenia ![]()
przyjedź 6, to odrazu ktoś Ci ustąpi miejsca ![]()
Dla mnie może być też Fisher, tam jest gdzie zaparkować..
Łyżwa, co proponujesz
nie mów, że nie to, i koniec
To miejsce było dobre ponieważ jest w śródmieściu - czyli punkt centralny, każdy musiał trochę dojechać
Fiszert oczywiście, ale pamiętać trza czemu złożona była rezygnacja - tram jest trochę drożej… ![]()
no nie wiem, to ja już wolę więcej zapłacić (albo siedzieć o suchym pysku) niż szukać miejsca
no chyba że jest jakiś inny sfinks z parkingiem ![]()
Ok, to co kto woli proszę pisać: Fiszer czy Sphinx ten co ostatnio
Ustalamy, że będzie to poniedziałek 18 - 19, ok ![]()
Fiszer, bo w sphinx’ie jest wódka oszukana ![]()
Kto bedzie ![]()
Drużyna Bartka, Marcin i ja będziemy o 19 u Fiszera.
jestem punktualnie ![]()
tia jak zwykle ![]()
ja nie dam rady, bo mam testy nowego systemu u klienta:(
Obdzwonisz ludzi ![]()
Dobrze że zakęciłem do Marcina i przez przypadek dowiedziałem sie spotkanku. Niestety ostatnio nie moge za często wpadac na stronke.
Ale to sie zmieni od przyszłego miesiąca, taką mam nadzieje.
Niestety nie pojawie sie dziś, troche mam inne plany których nie moge już zmienić, a szkoda. Ale skoro jestem już na stronce, to chciałbym tylko nadmienić że jest spora szansa iż skrecony zostanie o nas programik. W piątek mam siezobaczyć z młodym Ziętarskim.
Także, miłej zabawy ![]()
P.S. Adaś nie poznaje Cie, czyżby ten ostatni strzał o którym rozmawialiśmy widząc w locie był aż taki dochodowy. ![]()
obdzwaniam już, zarezerwowałem stół na 12 osób na 19 ![]()
Jak na razie będą:
ja
Adaś
Marcin
Bartek
Żurek
Strugu (
)
Macek
Łyżwa
Strzał rozumiem, ale “nie poznaję”-nie bardzo rozumiem ![]()
Dzień dobry
, chciałem wszystkim obecnym bardzo podziękować za przybycie, a szczególnie koledze Łyżwie, który wziął na swoje barki ciężar wzmocnienia
spotkania o efekty specjalne - było bardzo miło ![]()
ale mnie baniak od 6 rano napieprza… wypiłem morze bałtyckie ![]()
Kuba moze to przez cisnienie
dzisiej sie podobno bedzie wahac ![]()
Było tak bardzo zajefajnie, ze zrobiłem sobie dzisiaj wolny dzień od pracy ![]()