może K.O.S.C.w S.

Może Kolejny Odcinek Spotkań Cyklicznych w Sfinksie ? Chyba czas razem przywitać nowy rok ?
Może w najbliższy poniedzałek 17 stycznia ?

Jestem za :exclamation:

do tamtego nie jadę, pie…e to, godzina szukania miejsca, pół godziny jedzenia :slightly_smiling_face:

przyjedź 6, to odrazu ktoś Ci ustąpi miejsca :sunglasses:

Dla mnie może być też Fisher, tam jest gdzie zaparkować..

Łyżwa, co proponujesz :question: nie mów, że nie to, i koniec :face_with_rolling_eyes: To miejsce było dobre ponieważ jest w śródmieściu - czyli punkt centralny, każdy musiał trochę dojechać :sunglasses: Fiszert oczywiście, ale pamiętać trza czemu złożona była rezygnacja - tram jest trochę drożej… :confused:

no nie wiem, to ja już wolę więcej zapłacić (albo siedzieć o suchym pysku) niż szukać miejsca :wink: no chyba że jest jakiś inny sfinks z parkingiem :face_with_rolling_eyes:

Ok, to co kto woli proszę pisać: Fiszer czy Sphinx ten co ostatnio :question: Ustalamy, że będzie to poniedziałek 18 - 19, ok :question:

Fiszer, bo w sphinx’ie jest wódka oszukana :face_with_rolling_eyes:

Kto bedzie :question:
Drużyna Bartka, Marcin i ja będziemy o 19 u Fiszera.

jestem punktualnie :face_with_rolling_eyes:

tia jak zwykle :laughing:

ja nie dam rady, bo mam testy nowego systemu u klienta:(

Obdzwonisz ludzi :question:

Dobrze że zakęciłem do Marcina i przez przypadek dowiedziałem sie spotkanku. Niestety ostatnio nie moge za często wpadac na stronke. :cry: Ale to sie zmieni od przyszłego miesiąca, taką mam nadzieje. :wink: Niestety nie pojawie sie dziś, troche mam inne plany których nie moge już zmienić, a szkoda. Ale skoro jestem już na stronce, to chciałbym tylko nadmienić że jest spora szansa iż skrecony zostanie o nas programik. W piątek mam siezobaczyć z młodym Ziętarskim. :sunglasses: Także, miłej zabawy :face_with_rolling_eyes:

P.S. Adaś nie poznaje Cie, czyżby ten ostatni strzał o którym rozmawialiśmy widząc w locie był aż taki dochodowy. :bulb:

obdzwaniam już, zarezerwowałem stół na 12 osób na 19 :sunglasses:
Jak na razie będą:
ja
Adaś
Marcin
Bartek
Żurek
Strugu ( :question: )
Macek
Łyżwa

Strzał rozumiem, ale “nie poznaję”-nie bardzo rozumiem :face_with_rolling_eyes:

Dzień dobry :face_with_rolling_eyes: , chciałem wszystkim obecnym bardzo podziękować za przybycie, a szczególnie koledze Łyżwie, który wziął na swoje barki ciężar wzmocnienia :smiling_imp: spotkania o efekty specjalne - było bardzo miło :exclamation:

ale mnie baniak od 6 rano napieprza… wypiłem morze bałtyckie :grinning:

Kuba moze to przez cisnienie :question: dzisiej sie podobno bedzie wahac :laughing:

Było tak bardzo zajefajnie, ze zrobiłem sobie dzisiaj wolny dzień od pracy :laughing: