mustang

:stuck_out_tongue: na poczatek witam wszystkich ponownie po wakacjach
za 2 lata kupuje sobie mustanga hehe
chcialam bardzo bmke ale mama nie polubila i po ostatnim zjezdzie wpadla w kompleksy zwiazane ze swoim autkiem po tym jak zobaczyla asze bmki to juz koniec swiata i totalna zalamka pamietacie jak chciala merca sobie zdeformowac bo psul szyk tzw dupa konwoju hehe ale ja chyba chce starego mustanga ale jeszcze sie zastanowie

Witaj po wakacjach, jak mustang to tylko stary i koniecznie z widlastym silnikiem :grinning:
Mam zmieniła swoje auto ?

Jak sie nie myle Kubus one wszystkie były widlaste i zaczynały sie od 3,8l kończywszy na pięciu. Jesli Mustang to tylko stary. Najpiekniejsze podele wychodziły w 65r. A jak strzelisz sobie do tego Shelby to poprostu już Cie ubóstwiam. Bez zastanowienia swoje 6 oddam za tak piekne auto. Powiedział bym więcej ale koledzy klubowicze zabronią mi odwiedzania tej strony :smiling_imp:

Niestety były rzędówki… :cry: Nie wiem po co, ale były :bulb:
Nawet gdzieś ostatnio widziałem do kupienia :sunglasses:
Zgadadzam się co do zdania, że jest to piękne auto - ale żeby od razu piękniejsze od “6” :question: :laughing: chiba takie samo…

Chiba bym sie kłócił, ale pozostawmy tem temat bez rozstrzygnięcia. Zresztą sam gang motoru, o czym tu … :laughing:

ja tam nie wiem czy byly widlaste , rzedowe czy boxery ale napewno nie byly z przednim napedem :laughing: ale zaraz zeby fajniejsze niz e24-moze stwozyc nowy temat czyli auto maszych marzen oczywiscie zaraz po e24.poznalibysmy gusta naszych kolegow i kolezanek :question: :wink:

no to zaczynaj :exclamation: