Najładniejsze szóstki do TV?

Szanowni klubowicze i przyjaciele klubu. Jest możliwość pokazania naszego pięknego auta w TV. Ja niestety nie widziałem waszych aut, a warto by ładnie zaprezentować naszą ukochaną szósteczkę. Pytanie jest więc takie, kto z was ma pokazowe E24 i chciałby wraz z nim pokazać się na szklanym ekranie. Zaproszenie przyszło do mnie z aukcji. Można by pokazać model z przed 82 i po 82 roku. Najłatwiej będzie z Warszawy i w Warszawie taki pokaz przeprowadzić. Więcej informacji mogę podać już osobiście, telefonicznie lub e-mailowo.

Pozdrawiam
radosc

Oj niby nas wiele a wcale nie bedzie to takie proste, malo kto ma 6 w 100% oryginalnym i zarazem naprawde dobrym stanie. Po 1982 ciekawe 6 ma Majek. Z przed 1982 niezle prezentowalo by sie 6 Tommy-ego , zmienic tylko do nagrania felgi… pozatym u wiekszosci albo niedociagniecia albo jakies M-techniki itd… choc wcale wszystkich naszych 6-tek jeszcze na zywo nie widzialem.

Jaki Ty Miłosz skromny jestes. Nikt chyba nie przewalil tyle czesci co Ty.
Czy poza klima cos brakuje Twojej?
Fakt, ta Majka jest dobrym egzemplazem. Moja bez lakieru wiec sie nie wychylam:)

Tak naprawdę na szklanym ekranie każa by się nieźle prezentowała, to tylko kwesta spojrzenia kamery…

Moja wyglada ladnie na zdjeciach i oprucz faktu innego koloru Recaro od reszty wnetrza i jest praktycznie pelny oryginal, zadnych upiekszen i nietypowosci, ale Ci co ja widzieli na zywo wiedza jak wyglada kilka miejsc z odeleglosci kilkudziesieciu cm, pozatym do Warszawy mi daleko.

Ja mam blisko, lecz nikt mnie nie namówi do zdjęcia kocyka zimą. Poza tym jak Nam się chciało to media Nas olały. Teraz TV chce a mnie się już nie chce :wink:

W tv każdy samochód da się ładnie zaprezentować. Liczy się to, żeby coś ciekawie powiedzieć i żeby nikt tego potem nie powycinal. A 6 w zimie… ciężko będzie :slightly_smiling_face:

A co Łyżwą :question: Jego szóstka jest w stanie zbliżonym do takiego jak e24 wychodziło z fabryki…

Powiem skromnie - moja jest najładniejsza po tej stronie Wisły !!!
Ale zimuje z dala os stolicy więc do wiosny odpada.

Lyzwy autko sie nadaje… medialnie tez juz sie prezetowalo :sunglasses:

A nerki już wyleczone ??? :stuck_out_tongue: hmmm no i zderzak z tyłu… ale nie powiem
do telewizora jak ulał…
Adam nie obrażaj się na telewizor szuchę sobie nagrasz i jak znalazł wnukom pokażesz jak dziadek wojował :stuck_out_tongue:

ja osobiście nie widze programu o e24 bez karmanna - więc jakby co - to u nas stoi takowy i to prawdopodbnie najstarszy w Polsce :sunglasses:

To nie można więcej aut zaprezentować??? I jednej osoby która zaprezentuje nasz klub. Kazda 6 jest inna.

Nerki leżą i czekają na transplantację. A zderzekowi niewiele brakuje, bo jedynie ma kła po klepaniu.

No ale chyba nie potraktowałeś mojego postu aż tak poważnie :slightly_smiling_face:
Ja mogę mówić o swojej bo ja znam, a Waszych poza fotkami nie widziałęm.

Też uważam, że jaka by to była prezentacja to może ciekawiej byłoby pokazać kilka aut.

No nie wiem (MarekMK1) czy twoja jest najładniejsza po tej stronie wisły hehe zobaczycie moją jak się ciepło zrobi to podjade na jakiś zlot po pierwsze 100% orginał po drugie jest robiona przez starszego lakiernika w lakierni mojego wuja z komorą robi ją mój sąsiad który wcześniej pracował jako blacharz i lakiernik w serwisie SAABa to mówi samo za siebie koleś jest na emeryturce to znaczy na reńcie bo zachorował i nie mógł już pracować jest bardzo dokładny i robi wszystko powoli a pozatym robi tylko ten samochód i to na moją prośbę teraz ją już wyspawał i tam robi wszystko ale z lakierowaniem powiedział że poczekamy do wiosny bo wtedy oprócz komory lakier mósi dobże wyschnąć i na powietrzu a teraz te powietrze jest za zimne :slightly_smiling_face:
Niedaleko mnie mieszka koleś z 4x4 tego programu miałem mu głowe zawrócić żeby zrobił w tym programie porównanie nowej szuchy to starej ale to narazie tylko małe marzenie ale jak już zrobie to kto wie może z nim pogadam w końcu to dalszy sąsiad hehe nawet zakupy w tym samy sklepie robimy hehe :slightly_smiling_face:

a czy radość może zdradzić jakieś szczegóły np jaka telewizja czy program zainteresował sie e24 ?

Pomysł jest taki żeby zaprezentować 2-3 auta e24. Nazwy cyklicznego programu się pewnie domyślacie. Nie będzie to stricte o e24 ale E9->E24->E31, trochę oczywiście szkoda że nie całość o e24.

Tak czy owak, w mojej skromnej opinii powinien być karmann - coś po 82 + może 628 np. No chyba że znacie jakiegoś mpowera lub alpine w okolicy. Tak czy owak niech odezwą się ci którzy mogą odgrzebać autka z pod kocyka + jakaś osoba która ma “gadane” co by ładnie przedstawić model.

A najwazniejsze-ta osoba musi pamietac zeby nas wszystkich pozdrowic :laughing: i wykonac gest a’la familiada

kiedy ma być to kręcone/szykowane :question:
popieram Adasia wypowiedź z poprzedniej strony - jeszcze kiedyś coś się zmieni,ale dziś widzę to tylko na zlocie. Oczywiście nie przeszkadza wybranie “bohaterów”, ale nie tylko o auto chodzi :wink:

Nikt się nie gniewa na szklany ekran, a odnośnie najpiękniejszej szuchy :question: Każda jest na swój sposób piękna a najbardziej własna :sunglasses: Przyjdzie wiosna to zobaczymy :bulb: