Nasze autka.....

coraz wiecej Nas jest na forum, nie tylko milosnikow ale takze posiadaczy 6 e24 oraz 7 e23, a tak naprawde zdjec w dziale Nasze 6 wogole nie przybywa :face_with_rolling_eyes: nie wspominajac juz o zdjeciach 7 dla ktorych trzeba by chyba sworzyc nowy dzial albo zmienic nazwe istniejacego (np na Nasze Autka…) zeby bylo cacy i wtedy moze by sie cos ruszylo z tymi fotkami :exclamation:

Pomysł całkiem całkiem – popieram

PS. ale jako miłośnik - niemam aktualnie ani E23 i E24 - ale pooglądać - czyjeś — to jestem za :sunglasses:

wstawiam wszystkie przesłane foty, ale e23 nikt mi jeszcze nie przesłał :frowning:

no to panowie lapac za aparaty robic foty i przesylac do lyzwy tylko bez wyjatkow :sunglasses: trza troche towarzystwo zmobilizowac :wink:

Wiosną lepsza pora na fotki. Inne światło no i kółka. :grinning:

no niby tak ale do wiosny jeszcze duzo czasu :face_with_rolling_eyes: a perzeciez zawsze na wiosne mozna zrobic nowe i bedzie porownanie jak nasze autka sie zmieniaja… :slightly_smiling_face:

Odnośnie zmian naszych autek. Rozpocząłem renowacje swojej 6 i z miłą chęcią będę robił zdjęcia z kolejnych poczynań wraz z opisem co i jak zostało zrobione. Nie jest to trudna sprawa, a innym forumowiczom i użytwkonikom 6.com.pl te informacje mogą się przydać. Można by zrobić chociażby sekcję renowacja i naprawa, gdzie każdy kto posiada aparat cyfrowy i trochę umiejętności pisarkich mógłby opisywć kolejne rozwiązywanie problemów z 6 i 7 ofkurs:)

ja to zrobię na pewno, ale na razie patrzę, czytam i czekam :face_with_rolling_eyes: Od marca/kwietnia zacznę zamieszczać kolejno informacje na zasadzie przed - w trakcie - po :sunglasses: Adaś powinien to był zrobić jak miu teraz co nie co poprawiali :face_with_rolling_eyes:

Gdzieś w dziale “CIEKAWE LINKI” było jak jakiś koleś przerabiał E21 (albo coś pokręciłem) - było w przed, wtrakcie, po — fajnie to wygląda - samo zrobienie zdjęć to przecież momencik — a pewnie będzie służyć niezłą podpowiedzią co i jak i zaile i ileczasu to zajeło - ciekawe to to by było

to tez jest bardzo dobry pomysl… taka dokumentacja z renowacji czy naprawy moze sie komus bardzo przydac w przyszlosci :bulb: zreszta to jest przeciez oczywiste i nie musze tego pisac :sunglasses:

tak e-21 naprawdę jest świetnie opisane. no to wiadomo co robić pstrykać i opisywć:)

to chyba nie e21 tylko 2002, ale mogę się mylić bo nie pamiętam :face_with_rolling_eyes:

Powybieram parę fotek naszych szóstek (koszalińskich) i wyśle - żeby nie było że Koszalin się obija :sunglasses:

si to 2002:) ehh to kurza slepota:)

tak to 2002

no to mi sie podoba juz jakis odzew :wink:

Jak tylko odbiorę swoją od Dawidka, wyczyszczę, wymyję i porobię fajne foty.
Już nawet mam na nie zajefajny pomysł!! :grinning:
No i Mańkowi trza moją zabrać!!! :grinning:

Super pomysł, nieporuszałem tego tematu ani nie wysyłałem fotek bo zakładka nazywa sie “Nasze 6” a ja mam e23 :sunglasses: ale teraz mam nadzieję wszytsko ruszy :slightly_smiling_face:

Jednym słowem czas na zmiany! :grinning:

Nie chcialbym zeby ktos sie poczul urazony albo zle mnie zrozumial, uwazam E23 za swietny samochod a pol dziecinstwa przejezdzilem E28 wzruszam sie widzac 5-teczka w ladnym stanie, bardzo ciekawia mnie ladnie utrzymane E21 i fascynuja mnie sportowe mozliwosci M3 E30, E32 mojego taty to moim zdaniem rewelacyjne auto w dalekie podroze i kosztuje nie tak wiele… z tych wszystkich aut zakochalem sie jednak w 6, to forum dotyczy BMW serii 6 (tak przynajmniej myslalem), strona lyzwy z adresem www.6.com.pl tez w swej nazwie odwoluje sie wlasnie do modelu E24. wlascicieli E23 na forum traktuje z calym uznaniem za wielbicieli E24 ktorzy sobie takiego autka z roznych powodow jeszcze nie kupili… ale wstawianie do dzalu “nasze 6” zdjec 7-demek uwazam osobiscie za poroniony pomysl, ale to tylko moje skromne zdanie…