witam wszystkich milosnikow e24 i ogolnie szachownicy.jestem wlascicielem 635 csi 86 r pochodzenie szwajcaria kolor szary.uwielbiam to auto kocham jezdzic i robic przy niej. chetnie dolacze foto jak dowiem sie jak pozdrawiam wszystkich klubowiczow
Witamy i pozdrawiamy ![]()
Skad przybywasz ![]()
elo, prośba o uzupełnienie info w profilu ![]()
zdjęcia wyślij najlepiej do Maciasa emilem wraz z opisem, pozdrawiam i do zobaczenia ![]()
Witamy kolejnego zapaleńca i czekamy na nie co więcej informacji poza tym że zamierzać wzbić się w powietrze swoją 6 ![]()
I to jest prawdziwe przywiązanie do tradycji i powrót do korzeni. W końcu “szachownica” to śmigło.
A tak na marginesie to do oderwania od ziemi BMW używało 42 litrów pojemności i 1600 koników w czasie II WŚ. Myślę że E34 M5 to jednak za mało ![]()
to wiekszosci z nas 1400 koni jeszcze brakuje
witam witam co do mnie moja szostka 635 csi 124 tys org przebieg jasna skora shadow line 09 1986 grzane fotele m pakiet jestem z dolnego slaska legnica mam ja od 4 lat i chcialem miec takie auto tylko takie poprostu jak pierwszy raz zobaczylem taka w swinoujsciu wiedzialem ze musze taka miec a marzenia sie spelniaja jezdze okazjonalnie w sloneczne niedziele ok 1500 kilometrow w roku na codzien czym innym latam.jestem elektrykiem samochodowym i dlatego ten egzemplarz trafil do mnie ktos popalil instalacje i nie mogli jej w szwajcarii uruchomic dlatego poszla na szrot a stamtad do mnie za ! 1000 frankow no brakowalo jeszcze zderzaka przedniego.kupilem tylko ze zdjecia szukalem w polsce ale byly no i sa rzadkie wiec czekalem.to tyle o mnie a ze zmiana silnika nosilem sie juz od 3 lat od majowki 2003.nadarzyla sie okazja kupilem motor od m5 moze troche mnie ponioslo ale zobaczymy co z tego aha zdjecie sprzed 2 lat wyslalem w mailu wiec jak chcecie to popatrzcie
już możecie pooglądać
, a usera “quant” po raz kolejny proszę o uzupełnienie danych ![]()
Witam i pozdrawiam. Kiedyś chyba Cie widziałem w Legnicy bywam tam codziennie bo studiuje na PWSZ zastanawaiałem sie kiedy nastanie dzień w którym pojawi sie właściciel tego rekina. A te zdjątka to gdzie moge oglądnąć bo jakoś nie zczaiłem nic nowego
witam - wiec to jest ta szesc “widmo”
kiedys gdy tankowalem swoje cudo gosc na CPNie mnie uswiadomil ze juz tu takie auto widzial, i ze jakis slawny mechanik posiada. I widzialem cie wlasnie w jakis weekend na cud alongach byla i usmiechniety kierowca - tyle pamietam. Ale zdaje sie ze w Legnicy jest jeszcze jedno czarne szesc, bo kiedys jak bym lustrzane odbicie zobaczyl
pod linkiem, bo na razie tylko jedno foto do mnie doszło ![]()
Ja również witam kolejnego “Ziomala”
Przy okazji cieplejszej pogody zapraszam do Jeleniej ![]()
Hellou quant ![]()
jak zauwazysz bezowego Rekina szwedajacego sie w okolicach Gniewomierza od czasu do czasu, to ja ![]()