od 7 marca wiosna

Synoptycy zapowiadaja, że od przyszłego tygodnia zacznie się wiosna i juz zima nie wróci…
Juz doczekac się nie mogę kiedy wyjadę szóchą na miasto…

no wkoncu jakies dobre wiesci :sunglasses: i rozpocznie sie sezon grilowy i szosteczka bedzie zawsze czysciutka ehh juz mi Adas humor poprawiles :grinning:

Jeśli Pogodziarze nawet kłamia, to warto kilka dni pomrzyć :bulb:

w moim przypadku czekam na wiosnę 2006:)

Jaka wiosna :astonished: - Panowie - u nas śniegu od ch…a i najlepsze że non stop sypie :sunglasses: hehehe - jakoś nikt bliżej do mnie nie podjeżdża - bmw rulez

No, no sypie i sypie. Ale kółka juz z nowymi oponkami wyważone czekają :slightly_smiling_face:

a u mnie zaczyna asfalt widać :wink: — wiosne czuć - choć mrozu -9°

A ja jestem teraz w pacy pok Kolonia, 50km od Nürburgringu, 6 w garazu, a sniegu tak nawalone ze drzwi sie nie da otworzyc, nad ranem od tygodnia -16 stopni, jezdze 750i ktora zamiast szpery ma ASC :smiling_imp: tez mi wiosna!!!

W tolicy też pada, ale w atmoferze czuć wiosnę.

I gdzie ta wiosna :astonished:

Jakub,nie czytałeś :question: Adaś pisze że w atmosferze :laughing: :exclamation:

U nas tak zawiało śniegiem, że drugi dzień auta nie mogę do garażu wstawić.

Wiosna na całego :wink: - u mnie nawet pług się zakopał :astonished:

Hahahaha… mówiłem, ze od poniedziałku… Jakub co mówią chłopcy z meteo :question:

Według meteorologów od nas z wieży na początku przyszłego tyg. temp ma przejśc powyżej zera, ale nie bedzie rewelacji, maksymalnie 3-5 stopni. To już coś.

Cholrcia, bedę musiał przedłużyć miesięczny bilet na ZTM :cry:

Niestety chyba wszyscy już czekają na wiosnę i Lato :flushed:
Czekam niech się zrobi cieplej troszkę bo oddaje e23 do lakierowania i żeby mi już w tym roku niewidziała śniegu :exclamation: ani Soli :exclamation:
A pozatym jest kilka rzeczy z którymi czekam aż się zrobi cieplej, bo wtedy przyjemniej się pracuje przy autku :sunglasses:

ja już przedłużyłem - mam chyba do 5 kwietnia, a dalej zobaczymy :sunglasses: Natomiast mamy piękną zimę tej wiosny, rano jak wychodziłem z domu było -10 :astonished:

dobre i te pare stopni na plusie bo wkoncu to biale gowno sie roztopi :sunglasses: niby slonce swieci ale jak narazie kiszka z tej wiosny jest :confused:

ZARAZ, ZARAZ, WIOSNA DOPIERO OD 20 MARCA OK 1300.
WIĘC O CO WAM CHODZI, ZIMA TO ZIMA… :grinning: