Odchudzenie Szuchy?

Tak się zastanawiam, czy by nie wymienić foteli na sportowe w swojej 6, bo są poprostu bardzo ciężkie. Ile waży jeden? Jak ktoś wie to proszę o info.

żadna oszczędność, tyle, że o niebo lepiej się siedzi :sunglasses: Wagowo zaoszczędzisz pare kilo, a może i to nie… :wink:

Uparciuch z Ciebie, zostaw tylko fotel kierowcy, wyrzuć tapicerkę, wygłuszenia, koło zapasowe, błotnik, szyby i go na szuterki :wink:

tylko dobrze wyspawaj bo na szutrach różnie bywa :laughing:

Wyspawam, wyspawam Kuba:) A co do wyjęcia wszystkiego ze środka i bagażnika to już zrobione. Jak spojrzałem na odsadzenie koła od nadkoli to się powiększyło z 2 razy:) Graty swoje ważą:) i zajmują mi całą jedną stronę 6m garażu. Jak na razie suszą się, a ja pomału zaczynam się suszyć z kasy na materiały typu: szczotki obrotowe, druciane, młotek gumowy, odrdzewiacze, farba cynkowa itp. Na początek jednak chce dojść do ładu z elektryką, żeby wywalić urządzenia nazwane anynapadem (wiecie o czym piszę:)). Same problemy przez to dziadostwo!!!

james…w niektorych przypadkach pomaga odchudzenie kierowcy…nie auta…i do tego daze…i nie dla zwiekszenia osiagow lecz lepszego samopoczucia…

Ładnie ujęte :wink: — zdrowie najważniejsze :sunglasses:

a to fakt, ale jak widze golonke w menu to sie nie mogę powstrzymac. Co do tapicery to i tak ją musze robic więc jest tylko pytanie czy zostawić obecne fotele, czy wrzucić kubełki. i tyle z odchudzania:) i szuchy i mojego:)

tak … wrzucenie oryginalnych kubelkow to chyba najrozsadniejsza z przerobek jakie mozna we wnetrzu szochy zrobic , i to obite skora nie malowana pedzlem :laughing: …odetchnalem z ulga

:slightly_smiling_face: no nie myślisz chyba, że wrzuciłbym inne niz Recaro:)?!!! Maniek świra to ja mam na punkcie samochodów, no ale gust też mam, bo wybrałem szuchę, a nie poloneza:) Spokojnie, na razie mam drzwi zdjęte, środka nie mam, kokpit wyjmuje w przyszłym tygodniu, jak i następne inne częsci szuchy. Juz nawet mam plan jakch środków użyje do renowacji:), a lektura w sieci na ten temat zajeła mi prawie miesiąc.