[OFF] różne inne śmieci...

tutaj wrzucamy fotki nie związane tematycznie z forum

Yyyy nie znalazłem innego takiego tematu więc wrzucam tu :flushed:

Dzisiaj ją ustrzeliłem na Solcu, czyja to ślicznotka i jak się nazywa ten lakier ?

Widziałem jeszcze w Jankach zielone E23 745 na tablicach WW ale nie zdążyłem go cyknąc…

jezeli to ta co mysle to znamy dobrze i nie jest to 745i tylko 735i

a jezeli fotka nie klamie to lakier taki jak u mnie czyli balticblau metallic, ale ciezko stwierdzic bo na fotkach niektore lakiery maja rozna barwe zaleznie od otoczenia, aparatu, itp..

To E23 miało tablice WW no i znaczek 745 :slightly_smiling_face:

znaczek tak :wink:

jelsi to jest ta co mysle :grinning: jesli nie to sorry :slightly_smiling_face:

Widuje jeszcze u mnie na osiedlu czarną E23 też ze znaczkem 745 bardzo zadbaną ale nie udało mi się pogadać z właścicielem…

tez moge sie domyslac o ktora chodzi ale czarne 745 sa chyba conajmniej 2-3 w wawie, sam widzialem 2.
jaka dzielnica?

Ursynów

Szóstka z rejestracją WB… jest własnością usera o nicku Schway a zielone 745i z rejestracją WW… to auto Michała sąsiada Gorga :grin:

to chyba u osowieckiego kiedys ja widzialem na podnosniku

przyznaje sie - to sześć jest moje.. jeszcze tylko cztery dni będzie tam stało i wyjeżdża do garażu na zimę.

btw - czy ta kartka za wycieraczką była od ciebie Majsu?

No to gratuluje szósteczki :piwko: Jak się nazywa ten lakier ? Kartka nie odemnie… nie miałem zbytnio jak pisać bo wracałem właśnie z ostrego dyżuru po tym jak zamnąłem bagażnik w samochodzie… ze swoim palcem w środku :flushed: :stuck_out_tongue:

lol. zawsze dobrze ze palec

Hehe :slightly_smiling_face: TO była zemsta hatchback`a :exclamation:

#045 arctisblau; więcej tutaj:

http://www.e-24.ru/eng/theory/colors/1985-01/

Dzięki ! :piwko:

wow. A czy jest taka stronka z paleta barw lakierów poswiecona e23 :question: Jak tak to bardzo prosze o link

Pare fotek ze zlotu Gatebill 2008 w norwegii tor Rudskogen.

Jedne z ciekawszych ktore robilem.
Szkoda ze zdjecia robilem telefonem, nedznym telefonem :laughing:

Zdjecie od tapicera, ktory szyl srodek

a skąd te foty?