witam czy znajdzie sie jaks maniak na tym forum ktory mogl by zajzec dokladnie do mojej szuchy
tz chodzi mi oto ze w marcu chcialbym zaczac renowacje mojeje szuchu(to ta z papierami od 7 niektorz wiedza o jaki woz chodzi)i chcialbym zeby jakies oko fachowca obejrzalo samochod i stwierdzilo co jesk ok a co trzeba definitywnie zmienic
droga rzecz czy orientuje sie koto gdzie we wschodniej lub poludniowej polsce jest dobra firma ktora mogla by sie zajac renowacja czy jestem zmuszony kazda rzecz robic u innego fachowca:-)
jesli chodzi o te oglaedziny to chce zeby jakis posiadacz 6 zobaczyl w jaki stanie jest ten woz bo w kazdym zakladzie moga mi to zrobic ale dla nich wszystko jest do wymiany byle by tylko placic
a po takich achowych ogledzinach moglbym na wlasna reke zaczac szukac i kupowiec czesci
z gory dziekujei pzdro
Dzisiaj mija rok, jak te cudo zaparkowalo w moim garazu i 10 m-cy jak jestem na forum
Moja rada: jak autko jezdzi powimieniaj cala esksploatacje i skorzystaj z terminu pierwszego zlotu w przyszlym roku, a chlopaki juz Ci ja ocenia najlepiej ![]()
a jakie sa terminy zlotow i gdzie
sek w tym ze na codzien mieszkam za granica wiem na 100% ze bede w polsce w marcu
ale jak jest jakis zlot gdzies na czasie i blisko to moge przyleciec na kilka dni
a jasli nie to moze jakis zainteesowany maniak 6 wpadl by do mnie na zimny browar i zerknal do auta
lub jest ktos mi wskaze zaufany warsztat ktory mi moze ogladnac woz (warsztat- podkarpacie malopolska-najlepiej)
W sumie to ja znam jeden bardzo dobry warsztat, ale jest w W-wie. Mi co prawda powiedzieli, że do wymiany mam wszystko, ale lubie szczerośc i wiem, że nie mówili tego ze względu na kase. No i na pewno spotkasz tam co najmniej jedną osobę z forum
i kilka samochodów ![]()
Moja rada jest taka, że jak będziesz w kraju to się przejedż do W-wy, bo może nadrobisz troche kilometrów ale raczej warto.
A o zlotach jest zawsze mowa na forum
tylko zima sie zaczęła ![]()
na browar moge wpasc
a gdzie ty jestes??
podkarpacie-rzeszow
Ja pochodze z Tarnowa i chetnie bym wpadl ale ostatnio zadko tam bywam, pewnie propozycja , ze moge zagladnac w styczniu albo lutym to troche dlugoterminowa sprawa
Piwo moge wypic a wiedza na temat “starego” modelu - badzmy szczerzy
znikoma
O no to niedaleko odemnie - tylko 70 km ![]()
ale opinie rzeczoznawców są w cenie ![]()
“ćwiartka” i pogadamy ![]()
nawet pół nocy ![]()
Tiaaa… i z papierowej siudemy będzie prawdziwa… ![]()
Kuba ale "cwiartka " byla nie unijna i juz nie ma
co oni z ta nasza polska wyprawiaja ![]()
Przy ćwiartce pół nocy - nie no - przy literce to można pół nocy ![]()
wszyscy wiedzą jak nasza “ćwiartka” wygląda ![]()
i wiedzą, że można przy niej nocke posiedzieć ![]()
No to muszę się na następnym zlocie dowiedzieć ![]()
Oj tak,jeszcze mnie wątróbka kłuje ![]()
Sądząc po tym jak rozwinął sie temat, to mam rade dla Ryby:
kup co trzeba a forumowicze na pewno przyjadą w znacznych ilościach
![]()
no i nie w zime…