Ja wybieram sie jak co roku, ktos jeszcze chetny?? Oferuje kilka miejsc w domu, kilka w przyczepie campingowej lub ewentualna pomoc w wyszukaniu jakiegos noclegu (noclegow) w Berlinie.
Mysle , ze warto na samo Oldtimer Show jechac na jeden dzien, ale jak by sie zebralo nas troche to mozna przeobrazic to w jakis weekendowy przedluzony spot.
Miłosz, a jak wyglądał by koszt noclegu u Ciebie
Jaki jest koszt wstępu na tę imprezę bo nie mogę znaleźć nigdzie. Ja raczej nie mam co pokazywać i ewentualnie byłbym raczej jako “apacz”. A stoję, a patrzę :v;
U mnie w sensie u mnie gratis oczywiscie, u mnie w sensie w Berlinie to zalezy juz od standartu. W domu odstapic moge jeden pokoj z dwuosobowym lozkiem i sporym kawalkiem na materace, pod domem stoi przyczepa w ktorej moze spac nawet 5 osob. Jak do tej pory frekwencja klubowiczow na tej imprezie jest bardzo marna wiec nie spodziewam sie zeby braklo miejsc.
Wstep na Oldtimer Show kosztuje okolo 5 eur od osoby, wjezdzajac klasykiem kierowca nic nie placi. W poprzednich sezonach mozna bylo spokojnie wjechac nawet autem z drugiej polowy lat 80tych wiec bierz furke i nie kombinuj. Ja wjechalem juz i 6tka i 5tka, jak bylem tam pierwszy raz to bardzo martwilem sie czy mnie nie wyrzuca za niekolekcjonerski stan samochodu, pozniej byl smiech na sali bo dobre 10% aut to byly kompletne bylejak naprawiane szroty i nie bylo zadnych najmniejszych powodow do wstydu.
Za pierwszym razem chyba jakies 3 lata temu wypelnilem to zgloszenie online i nikt nigdy nic mi nie odpisal ani nie potwierdzil.
Przyjezdza sie tam na miejsce, podjezdza do bramki, daja Ci bilecik jak uznaja auto za klasyczne i kartke do wsadzenia za okno ktora masz sobie sam wypelnic, ot cala filozofia. Zgloszenia w tym roku w ogole nie wypelniam.