OSTATNI SONDARZ WYBORCZY :))

moje juz masz :astonished: :astonished: , zsyłka , czy do łagru
A TAK SWOJĄ DROGĄ …MOCZAR ciągle żywy

Casadamski POZDRAWIAM KOSZALIN ( mam tam kumpla z roku)

:grinning: :grinning: :grinning:

nie myślałem, że ten temat wywoła taką burzę :smiling_imp:
dziś o północy zamykam temat :face_with_rolling_eyes:

p.s.
adaś i kubuś…
kasujemy :sunglasses:

Jestem za :bulb:

no to przed zamknięciem tematu przyznaje sie bez bicia:]. Polska musi eksperymentować! Powiedzcie co tu można bardziej spier..lić :question:

dzieki za pozdrowionka, równiez najlepszego dla Ciebie i generalnie dla wszystkich na forum, :grinning:

Nie znam się, bo zupełnie nie ma to wpływu na komfort jazdy moją szóstką :laughing:

A u mnie ma :wink: Szczególnie jeśli chodzi o stan dróg :laughing:

Uważasz, że prezydent wpłynie na taki stan rzeczy :question:

A ty nie uważasz? W końcu dobrze rządzony kraj powinien również szybko i skutecznie doprowadzić drogi do porządku. Ale może sie mylę :wink:

Tak czy owak:

just relax :laughing:

Pozdrawiam
radosc

Rząd tak ale prezydent… Ani Kaczyński ani Tusk nie powalił mnie na kolana, a wytykać komuś kogo się nie lubi można bez końca. Jeden z metra cięty a drugi w dzieciństwie zapomniał o logopedzie :bulb:

:grinning: :grinning: :grinning: a żonka Kaczki to juz całkiem się zapluje przy wywiadach, ta to ma dopiero zgryz

To prawda…
A wracając do wyborów, to tak jak w naszym forum, głosuje 20 a na zlot przybywa 10 :wink:

A tak z innej beczki, ciekawe czy gdyby wygrał Tusk, to też wszyscy by tak po nim jeździli ?

ja po prostu go dziada nie lubię i nigdy nie lubiłem - zwłaszcza jak był prezydentem stolycy… :confused:
więc się teraz trochę ciesze - na miejscu będzie ktoś inny, a moze nawet lepszy jesli nie z tej popapranej partii.

A lepsze jest to, że w tych wyborach ludzie często nie głosowali “za” tylko “przeciw” jednemu z kandydatów, jak na przykład ja :face_with_rolling_eyes:

Wątek miał być zamknięty ale widzę, że się ciekawie zrobiło i admini postanowili go podtrzymać.

A tak podsumowując wątek to muszę powiedzieć że po wyborach Wałęsy i Kwaśniewskiego też myślałem że to koniec świat, a jakoś się kręci. I w zasadzie jedno zdanie oddaje sedno: jaki naród taki prezydent.

Uwazasz , ze Kwasu byl zlym prezydentem?? Ja bym go tam chetnie wybral na 3cia kadencje…

dajcie juz spokój
niech ktoś to zablokuje

doubrra moi droooudzyyy, już czas :face_with_rolling_eyes: