Owiewki

Witam,

czy ktoś z Was ma tzw. owiewki szyb w swojej 6?
Jak to się sprawuje no i czy nie wygląda to na “wiochę”?

Dzięki za odpowiedzi.

co :question: jak mozna zamotowac owieke do szostki skoro ona nie ma rantow wokol szyby :confused: moze jest na to jakis patent o ktorym nie wiem ale mysle ze to bedzie wygladalo troche tandetnie :wink:

:slightly_smiling_face: tylko pytam. sam się zastanawiałem jak można to zrobić, ale na stronie producenta www.lider-krispol.com.pl jest ona w produktach. Nie widziałem na żadnej 6 owiewek i też nie wiem jak będą one wyglądały. za zamontowaniem przemawi fakt, że ja nie mam klimy, a jak popada to dobrze mieć dobrą wyntylację i tyle.

panowie - afera - oni naprawdę oferują owiewki do e24 :laughing: :laughing: :laughing: chciałbym to zobaczyć :sunglasses:

moze by tak odwiedzic ta firme i poprosic ich zeby pokazali jak to przymontuja :laughing:

wedlug mnie nawet gdyby te owiewki byly wysadzane diamentami to… zdjecie 6 z nimi nadawalo by sie na strony o wiejskim tuningu. wyobrazcie sobie 6 z owiewkami,felgi 15J 3-ramienne gwiazdy, spojler na tylnej klapie prosto z koziej wolki,na tylnej szybie bialy napis PIONEER, kwadratowe halogeny postawione na przednim zderzaku, pokrowce na fotele i kierownice z misia,chlapacze,naklejka kleks na masce, pileczki nasadzone na antene, no i kierowca z zimnym lokciem i kiepem w gebie…sorki troche mnie ponioslo ale owiewek nie zalozylbym nawet do pedalskiego golfa :smiling_imp: -szczerze to juz wole gaz :wink: szostka jest tak pieknym autem ze jakikolwiek dodatek pozafabryczny lub nie posiadajacy emblematu ALPINE,SCHNITZER lub M-TECHNIK jest pod kara wysmiania niedozwolony :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation:

Właśnie Maniek - co racja to racja — lepiej kupić inne auto i “bajerować” - oryginał to oryginał

Ciekawe,ciekawe.A firma ta robi jeszcze kible dla kotów,tzn. że znają się na rzeczy :grinning:

Żenada! Podobnie jak spoiler na … 633 i pomalowana skóra i kokpit pędzlem w kolorze biało-łososiowym.

jaaa..!!! Gdzie są takie auta?!!! :astonished:

W Warszawie w kolorze sraczki…

No tak,wielki świat…Ech,różni dziwni nam zjeżdżają do stolycy :grinning:

:laughing: Gruby, podoba mi się Twoje poczucie humoru… musimy kiedyś się spokojnie upić - kible dla kotków… :laughing: znają się na rzeczy… nie wytrzymam ha, ha, ha… :laughing:

W życiu bym nie założył żadnych owiewek i innych super dodatków - ale polecam www.wiejskituning.prv.pl myślę, że tam można znaleźć odpowiedź co do czego pasuje i jak należy “bajerować” auto :wink:

no i mam odpowiedź na pytanie o owiewkach:)

nie gniewa się James, tak to już jest, że pewne rzczy, pewnym ludziom i autom nie przystoją - to asię nawet trudno tłumaczy :wink:
Ale wiesz, to tak jak byś z tyłu pod znaczkiem 635csi chciał dolepić jeszcze gti, turbo, 24V, bzykające się króliczki i duże napisy injections :laughing:

i zapomniales jeszcze o podswietlanej antence na dachu :sunglasses: to teraz takie modne jest :laughing:

Sraczki :face_with_rolling_eyes: Sraczka to bardzo rzadki samochód :grinning:

chłopaki bo ktoś pomyśli, że jesteście daltony :wink: To auto jest złote…złociutkie, mmm, miód, paluszki lizać - wygląda pysznie :laughing:
i ta biała tapicera pomalowana pędzlem na róż… mmm :grin:

że też mu ręka nie uschła jak to czynił :laughing:

wiesz co :question: ten czyn to pikuś przy całości - to jest, że tak powiem wisienka na torciku :laughing: