Owiewki

no i mam kolejny argument:) króliczki dlaczego nie, ale tylko te z Playboya:)

James,kroliczki z playboya to do srodka a nie na tylną klape.Się by mogla wgiąć :grinning: A co do spotkania i napicia się razem to szkoda że tak daleko mieszkam :cry: ale na pewno się w końcu spotkamy,nie? :smiling_imp: Dzisiaj w radiu słyszałem że mają nie długo budować drogę Wrocław-Łódz-Warszawa. Bym se mógł szybciutko wpadać do Warszawiaków :grinning:

[quote=“Gruby, post:22, topic:118”]

James,kroliczki z playboya to do srodka a nie na tylną klape.
A jeśli już na tylną to raczej kanape :grinning:

Ta,i wtedy masz zbajerowane auto :sunglasses:

no tak, ale na klepie są większe możliwości manewrowania, a kanapa w 6 każdy wie jaka jest:) dość mała i ogranicza ruchy:)

Nie wydaje mi się :laughing:

Uuu, mamy kogoś kto sprawdzał w praktyce :laughing:
A my właśnie na którymś spotkaniu mówiliśmy, że szóstecce to wygodnie się nie da nic zrobić… :wink:
Ja to się nawet nie wysypiam :sunglasses:

jeśli mogę dodać dwa słowa to zabrakło mi w wypowiedzi Mańka pieska na tylnej półce z machającą głową i tzw ogródka na przedniej desce :grinning:

Hmm wiem, ze w maluchu, trzeba wyjąc przednie światła, żeby to zrobić :laughing:

Ooo, to miałeś partnerkę z bardzo długimi nogami :sunglasses: - czasem się ciesze, że stronki naszej żony nie odwiedzają :laughing:
W maluchu jest chyba wygodniej - pod warunkiem, że niektóre części ciała mogą być na zewnątrz :bulb:

A gdzie Wunderbaumy :grinning: ?

Tia… :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Na razie się nie mieszczą bo wiszą już włochate kostki, misie i płyty CD :laughing:

ja to tam z maluchami nie mam duzego doswiadczenia :face_with_rolling_eyes: ale przyznam ze w szostce wcale nie jest tak zle uprawiac rozne sporty eksremalne :sunglasses: , a ze spi sie w niej nie wygodnie to kazdy chyba wie :wink: