Panel nawiewu - wymiana

Kupilem sobie troszke inny panel do CS’a, jakies porady dot. montażu/demontażu starego panelu? Bedzie problem czy pojdzie jak po masle? :slightly_smiling_face:

a masz klimatyzacją :grin:

“a na ch.. mnie ten kaktus” :grin: nie mam klimy

bo to panel do klimy, trzeba było kupić ten drugi :v:

i stała się cisza w temacie :sunglasses:

Czyh na zdjęciu nie różnią się tylko zegarkiem (starszy i nowszy)?

zegarek można przełożyć, a panele mają zupełnie inną instalację…

Oj Macias, popsules mi humor… Juz sie cieszylem na nowy, ladny panel (tez z zegarkiem cyfrowym wyglada dosc badziewnie), myslalem ze od strony ‘technicznej’ niczym nie beda sie roznily i bez wiekszych klopotow podmienie.. Zostaje w takim razie wymiana samego zegarka, ale i tak trzeba obecny panel wymontowac, to sobie popatrze na ile sie rozni jeden od drugiego.

Panele mają inne lewe pokrętło… i to jest ta różnica o której mówi Macias.

Dzięki panowie,generalnie to głównie chodziło mi o ten zegarek,bo ten elektroniczny który mam nie bardzo mi podchodzi,najwyżej wymienię sam zegarek,tylko nie mówcie,że nie będzie pasował :grin:

Udało się zamontować cały panel,owszem różnią się trochę ponieważ ten zakupiony ma jakieś przekaźniki od klimy ale same pokrętła i ich mechanizmy są takie same,no i inna jest wtyczka od zegarka ale to pryszcz,po podłączeniu wszystko działa jak należy,co prawda klimy mi od tego nie przybyło ale resztę funkcji spełnia :wink: pozdrawiam Mulas.