Kupilem sobie troszke inny panel do CS’a, jakies porady dot. montażu/demontażu starego panelu? Bedzie problem czy pojdzie jak po masle? ![]()
a masz klimatyzacją ![]()
“a na ch.. mnie ten kaktus”
nie mam klimy
bo to panel do klimy, trzeba było kupić ten drugi ![]()
i stała się cisza w temacie ![]()
Czyh na zdjęciu nie różnią się tylko zegarkiem (starszy i nowszy)?
zegarek można przełożyć, a panele mają zupełnie inną instalację…
Oj Macias, popsules mi humor… Juz sie cieszylem na nowy, ladny panel (tez z zegarkiem cyfrowym wyglada dosc badziewnie), myslalem ze od strony ‘technicznej’ niczym nie beda sie roznily i bez wiekszych klopotow podmienie.. Zostaje w takim razie wymiana samego zegarka, ale i tak trzeba obecny panel wymontowac, to sobie popatrze na ile sie rozni jeden od drugiego.
Panele mają inne lewe pokrętło… i to jest ta różnica o której mówi Macias.
Dzięki panowie,generalnie to głównie chodziło mi o ten zegarek,bo ten elektroniczny który mam nie bardzo mi podchodzi,najwyżej wymienię sam zegarek,tylko nie mówcie,że nie będzie pasował ![]()
Udało się zamontować cały panel,owszem różnią się trochę ponieważ ten zakupiony ma jakieś przekaźniki od klimy ale same pokrętła i ich mechanizmy są takie same,no i inna jest wtyczka od zegarka ale to pryszcz,po podłączeniu wszystko działa jak należy,co prawda klimy mi od tego nie przybyło ale resztę funkcji spełnia
pozdrawiam Mulas.