Panel tylny

Witam potrzebuje kupić panel tylny do mojej 628, znalazłem coś takiego na angielskim ebayu, kwestia tylko taka, że niby ten panel jest do cs od 77 d0 81 a moja 6 jest niby 83 a z real oem wynika że 04.82, sprzedający pisze że przymierzał ten panel do 6 z 86r i bedzie pasował w związku z czym pytanie, czy to prawda ?? Czy ten panel będzie pasował do mojej 6 (według real oem nie :frowning: ) ?? W sumie fajna okazja można powalczyć, funkiel nówka :slightly_smiling_face: Pozdrawiam

i będzie i nie zupełnie będzie, jeśli masz cs, to będzie, jeśli cs/1 to też będzie, ale będziesz musiał zdobyć jeszcze dół pod zderzak. jesli wg etk masz 04.82 to masz cs’a (z dużym prawdopodobieństwem :v: ) wklej fotke to ci powiemy co masz :sunglasses:

Witam ponownie oto fotki

to jest stara fura Jedrka z forum, według mnie (a specem nie jestem) to cs 1 ale real oem podaje 04.82.

Jeżeli byłby to cs 1 to czy jest szansa żeby ten dół pod zderzak zdjąć ze starego?? Czy może byc on w dobrym stanie bo w sumie to samochodu jeszcze nie widziałem na żywo:) Pozdrawiam

no to jest cs/1, a tamte twoje poprzednie fotki w galerii sie nie wyświetlają, dlatego chciłem, abyś wrzucił foto. więc dół musisz gdzieś zdobyć, a ponieważ z reguły to on koroduje, może być problem :face_with_rolling_eyes: chociaż ja swój odbudowałem przy pomocy cięcia, spawania, klepania i szlifowania :smiling_imp:

Macias, dzięki za rozjaśnienie zagadnienia :slightly_smiling_face: Pozdrawiam