mam do wymiany podzuszki skrzyni biegów e24\81 manual i w real oem znalazłem 3 z czego każda inna a myślałem że są 2 takie same ( 23711176040 ) może jakaś podpowiedz ??
po 82 r. są dwie takie same - jeszcze pamiętam bo na jesień wymieniałem
karolus … u ciebie powinna byc jedna . i uwazaj na wysokosc tej poduszki bo moze zaczac trzepac walem i rozleci sie lacznik gumowy … silnik ze skrzynia musi byc idealnie w lini z walem napedowym .
Jak była skrzynia 4-biegowa ![]()
a glowe bym dal ze w cs jest jedna … nawet w skrzyni 5 , zreszta na rysunkach tez tak wyglada … maniek bez glowy ? a moze karol najpierw sprawdzi bo dzwonilem do dawida i mowil ze jest na jednej …
w swojej czerwonej mialem jedna - i faktycznie musi byc specjalna - mi zalozono “zamiennik”
i byla lipa…
byłem w warsztacie i powiedzieli ze są 2, skrzynie mam 5 ale od czego to nie wiem, poduszki napewno są inne niż po 82
widze ze dawid ma dziurwy w pamieci ![]()
Ja po zlocie wymieniłem swoją (uff, jakos dojechałem) i była wizualnie zupełnie inna, nie wiem moze nawet od 6 (bo to też od Dawida
). Ale pomierzyłem rozstaw otworów i wysokość, pasowało, więc założyłem i jest OK.
ja też mam jedną, chociaż zarówno łapa jak i skrzynia ma mocowanie na drugą ![]()