Podziekowania dla Adama.

Dzieki Adam za szybką diagnozę przez telefon usterki w moim e28. Pierwsza diagnoza i od razu strzał w dziesiątkę. Dobrze, że jeszcze są takie osoby jak Ty na tym świecie.

Drobiazg :bulb: A oznaki wdzięczności w postaci :piwko: przyjmuję na zlotach :grin:

:grinning: znam historię heheheh, pomoc była w mgnieniu oka, to fakt, pozdrawiam

Telefon komórkowy cud techniki, przydatny, ale czasem upierdliwy. Wyobrażacie sobie życie bez telefonu komórkowego :question:

tak, moje mażenie

moje też

Eeeeee chopoki to ja moge za was odbierac telefony…abonament za ta usluge …hymmm…10 godz. jazdy 6teczka tygodniowo :grin: …no i paliwo wasze hehehe

ja tam żyje bez :sunglasses:

Post nie dotyczy telefonów :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

telefony fajna rzecz :sunglasses: , a najfajniejsze są te, które nie dzwonią :grin:

Adas wiemy wiemy :slightly_smiling_face:
Niom ja tobie powinienem podziekowac bo sluzysz mi rada nawet jak zapodam glupi problem.
DZIEX Adam…wiecej takich ludzi!

Do czytajacych ten post: to nie jest podlizywanie sie :stuck_out_tongue:

P.S. Ja mam najlepszy telefon…dwa razy w rynne raz w parapet, jak nie odbiore to zostaw wiadmosc glosowa :v;

pozdro

Znaczy sie zepsute? Moze chcesz kupic?-mam kilka zupelnie najfajniejszych, tylko ze wiesz, to nie sa tanie rzeczy :slightly_smiling_face:

Kurcze to faktycznie stare te telefony macie, starsze od moich bo moje to da się wyciszyć :laughing:

No stało się, Adam przerzucił się na auta z gwiazdą. Ponoć bardziej opłacalne, ich właściciele mają kase a nie takie biedaki jak my, tylko dzwonimy po porady :wink:
Była jeszcze podobno propozycja założenia numeru 0700… ale wygrał pomysł z serwisem merca.
Oto zdjęcie szpiegowskie:

kurde a śmiał się ze mnie jak mu powiedziałem, że właśnie robię ML’a :v:

tych sl’ow troche jest… piekne furki.. raz spotkalem goscia w srednim wieku z przeslicznym takim, pytam ile restaurowal, odpowiedzial ze w ogole o_o kupil tak utrzymany..

no tu akurat miał rację, od ML’a do SL’a to jeszcze długa droga :grin:

N O P R tylko 4 litery (nie mylić z DUPA) :laughing:

Ukryta kamera czy co :astonished: :question: :laughing: :laughing: :laughing:

i dobrze … nie można być monotematycznym … a jak robota sama przychodzi to dlaczego nie … Adaś zjeść i wypić lubi … :sunglasses: