Policko - jak co roku ;)

Szanowne, Szanowni,

uprzejemie informuję, że ustalony został już termin jesiennego zlotu w Policku - 12-14 września czyli drugi weekend.

Wszystkie bliższe szczegóły są w trakcie uzgopdnień, ale ze wzlgędu na odległość, specyfikę miejsca i wiele, wiele innych powodów podaję termin niezwłocznie po jego ustaleniu :sunglasses: Wierzę, że jak zwykle wiara dopisze i przeciągające się remonty pozwolą dotrzeć :wink:

Oczywiście jak co roku atrakcje zapewnione, a i weselną jeszcze oszczędzę żeby co by było miło :smiling_imp:
Proszę o rezerwację urlopu w tym terminie - oczywiście liczba dni jest do ustalenia, z doświadczenia wiem, że sporo osób zostanie po i przyjedzie wcześniej :sunglasses:

Pozdrawiam i do usłyzobaczenia :piwko:

ja sie już deklaruje - będę z Lady Six

a ja musiałem zaplanować urlopy na cały rok z góry już dawno temu i obstawiłem pierwszy weekend września, 9 IX wracam po 2tyg urlopie na wyspe :\ :smiling_imp: ale pomogę ekipie w przygotowaniach.

POstaramy sie wpasc :grinning: TYlko jakies dodatkowe info by sie przydalo co do dokladnego polozenia Policka.

http://docelu.pl/?lon=16.25702&lat=54.14937&z=12&clon=16.32180&clat=54.16943&pl_c=Policko&pl_cid=77706&tcid[]=5&tvt=4

ja na 100 % jestem:D
plus
kobieta 6
plus
kobieta normalna
12-14(w piątek jestem wracam w niedziele)

bardzo mi miło - Panie, Panowie - proszę o powolne deklaracje:
ile osób,
w jakim terminie,
i czym :laughing:

Na tej podstawie będziemy ustalać dalej :wink:

Niebawem bliższe info o kosztach i może nawet atrakcjach :sunglasses:

Milosz, Ewa, Krzys = 2 osoby :wink: od piatku najdalej do poniedzialku - 628CSi :sunglasses:

Mało dokładna ta mapka Mareczku. Będąc nowicjuszem osobiście chyba bym nie trafił. Trzeba coś zeskanować wojskowego. Widać po deklaracjach, że nowych osób przybędzie.
Także wszyscy nowi najlepszy dojazd i bez szuterów to od strony Manowa, :pa:

ps.

będzie się działo :exclamation: :exclamation: :exclamation:

My najprawdopodobniej 4 osoby - auto 6M5

Niespodzianka jak zawsze Kase zapłace na miejscu.

Możecie także mnie liczyć + jedna osoba. trochę zdekompletowany ale jeżdżący :grinning:

Dziękuję za to co dotychczas :piwko: - bardzo proszę jeśli to możliwe o przesłanie do mnie na priv numerów telefonów z nikiem z forum osób, które się pojawią. To może ułatwić komunikację i przyspieszyć ustalenia - dzięks :v;

no to jest dobry początek - czasu coraz mniej, proszę o deklaracje :sunglasses:

ja będę na bank , ale spać będę we własnym łóżku :grin: , za ew. wyżerkę rozliczę sie na miejscu.

ale kto cię tam doniesie :wink: - Chico

My jak zwykle 2 + 2

Też będę, piątek -wyjazd w niedzielę, w ciągu tygodnia potwierdzę ilość osób (1 albo 2)

to nie problem, ale kto mnie odniesie z powrotem ?? :stuck_out_tongue:

:piwko:

Dla tych co nie znają :sunglasses:

Pensjonat “Cichy Dwór”

Kuba cos nie dziala z PW…

My w kazdym razie 2+1, tym razem tylko CS :wink: