uprzejemie informuję, że ustalony został już termin jesiennego zlotu w Policku - 12-14 września czyli drugi weekend.
Wszystkie bliższe szczegóły są w trakcie uzgopdnień, ale ze wzlgędu na odległość, specyfikę miejsca i wiele, wiele innych powodów podaję termin niezwłocznie po jego ustaleniu Wierzę, że jak zwykle wiara dopisze i przeciągające się remonty pozwolą dotrzeć
Oczywiście jak co roku atrakcje zapewnione, a i weselną jeszcze oszczędzę żeby co by było miło
Proszę o rezerwację urlopu w tym terminie - oczywiście liczba dni jest do ustalenia, z doświadczenia wiem, że sporo osób zostanie po i przyjedzie wcześniej
a ja musiałem zaplanować urlopy na cały rok z góry już dawno temu i obstawiłem pierwszy weekend września, 9 IX wracam po 2tyg urlopie na wyspe :\ ale pomogę ekipie w przygotowaniach.
Mało dokładna ta mapka Mareczku. Będąc nowicjuszem osobiście chyba bym nie trafił. Trzeba coś zeskanować wojskowego. Widać po deklaracjach, że nowych osób przybędzie.
Także wszyscy nowi najlepszy dojazd i bez szuterów to od strony Manowa, :pa:
Dziękuję za to co dotychczas :piwko: - bardzo proszę jeśli to możliwe o przesłanie do mnie na priv numerów telefonów z nikiem z forum osób, które się pojawią. To może ułatwić komunikację i przyspieszyć ustalenia - dzięks :v;