jak tam
browarek kupiony, wódeczka się chłodzi
zakłady poczynione ![]()
Jakbyś siedział u mnie w domu
skad wiesz?? ![]()
poprostu: lata praktyki, lata praktyki
, i doświadczeń, i doświadczeń… ![]()
tak czlowiek mlody to niedoswiadczony ![]()
czy człowiek młody czy stary. Powinine wiedzieć jak wygląda podstawowe wyposażenie każdego kibica. A propos meczu pierwsza połowa to im nieźle poszła
ale optymistycznie patrząc to mieli 100% skuteczność bo aż raz wyszli ze sowjej połowy i od razu bramka. Dalej nie było już tak dobrze
Ale liczymy na nich u wroga
Napewno będe przynajmniej najednym meczyku ![]()
styl gry tragiczny, nawet nie piardneli
mam nadzieje że do MŚ się poprawią
bardzo w to nie wierzę - grali fatalnie i zupełnie niezorganizowanie. Mieli więcej podań do anglików niż anglicy sami do siebie, żenada.
co tu mowic… to obniza prestiz mistrzostw skoro Polska doszla do finalow.
Moja mama stwierdziła, ze na piłce się nie zna, ale oni chyba wstydu nie mają.
Gołym okiem było widać, że graja zawodowcy z amatorami. Nasze chlopaki są jeszcze na etapie gry podworkowej. Osobiscie widzailem trening lecha na siłowni. Tylko 3 zawodnikow miało ochote cwiczyc a reszta jak zachowywla sie jak na zajeciach wf na 7 rano.
była chwila, że grali ładnie - no a bramka Frankowskiego przepiękna - ale generalnie (jak to komentator powiedział) - ten mecz idealnie pokazał czego nasi jeszcze muszą się uczyć - piękny mecz szkoleniowy ![]()
a ludzie żeby go obejrzeć wydali po 1000 euro i pojechali… ![]()
nauka kosztuje ![]()
dobrze, ze zaden z nich nie jezdzi 6 ![]()
pomyslec ze rzucacie sie jak sie pisze o E30 a teraz posuwacie o pilce noznej ![]()
O LEEE O LEEE OLEEE POLSKA MISTRZEM POLSKI
![]()
kornaga jak zwykle ![]()
No… to jest przykre jak cholera… ![]()
po takim meczu nie da się siedzieć cicho ![]()
w Polsce na piłce nożnej i medycynie zna się każy więc kazdy moze sie wypowiedzieć
a na e30 nie kazdy się zna ![]()
zapomniałeś o polityce, gospodarce, naukach ścisłych, sporcie, muzyce…
![]()