ponownie zachecam do wycieczki do empiku :)

pismo ‘bmw performance’.. spory artykul o e24 z australii… majacej 500koni!.. poza tym dosc ciekawie stylistycznie zrobiona - ciemnogranatowa, boki shadowline, przod pozlacany… z opisu kijowe ale wyglada to ciekawie.. ospojlerowanie czesciowo alpina czesciowo M, ladne felgi.. mechanika glownie oparta o alpine… kierownice ma tylko nie po tej stronie, poza tym bombowa… ta moc :slightly_smiling_face:

Tą moc to sobie można w imprezie, suprze czy silvii zrobić. Myślę, że w szuchach nie o to chodzi.

Też tak myśle że zapowerować można dodatkowo M3, M5 – ale 6 jest już i tak wystarczająco mocarna :wink: – kurde do najbliższego Empiku mam kawałek - Zalew może zapodaj scana albo linka gdzieś do scana :wink: :sunglasses:

sorki, nie mialem ze soba skanera jak bylem w empiku :grinning:

a tak trabicie ze to sportowy samochod.. nie wiedzialem, ze podnoszenie mocy jest jakims bezczeszczeniem samochodu, zwlaszcza robiac to w oparciu o alpine…
tak naprawde chodzi o to zeby wygladala jak nowka i jezdzila, jak przy okazji ma moc to fajnie.. tamta naprawde wyglada :slightly_smiling_face:

a choćby i tysiąc koni - zostane wtedy farmerem :laughing:
jak ktoś kupuje cztery to wiadomo, że ma mały zaprzęg :sunglasses:

Kurcze, chyba się skuszę tak zachęcasz. A może Ty masz udziały w EMPIK’u?? :wink:

rozszyfrowales mnie :grinning: mam takie uklady, ze zamiast isc na wyklady ide sie szlajac po miescie i wchodze spedzic milo godzinke na stoisku motoryzacyjnym → czytam za darmo :grinning:

No ale następnym razem niezapomnij skanera :wink:

Dziś prawie kupiłem gazetkę, byłem 50m od EMPIK’u na rondzie de Gole’a w Wawce… tylko, że trochę się przeciągęła moja wizyta na rondzie - facet A6-stką wjechał w tył Mikry żony, którą prowadziłem dlatego też nie dojechałem do sklepu :cry: Ale nic to, jak się uporam z likwidacją szkoda, znów tam pojadę - mam nadzieję, że nie wykupicie wszystkich eglemplarzy.

Pozdrawiam, i życzę bezwypadkowej jazdy !!!

PS. Swoją drogą, może jak odbiorę kasę z PZU to będę mógł kupić lepszą 6-stkę :grinning: