Poranny zonk

Dziś rano przeżyłem poranny zonk - http://img189.imageshack.us/gal.php?g=dsc057372yi.jpg
złodziei powinno się wieszać i łąpy ucinać - k u r w a :exclamation: :exclamation: :exclamation:
:cry:

qur… slabo :frowning:

widziałem, fachwo wyjęte !?!

Ręce opadają :confused:

:astonished: nie no ladnie jak pod wlasnym domem takie swinstwa robia to czlowieka normalnie krew zalewa :smiling_imp: BRAK MI SŁOW :cry:

Ahh… :angry: sqr… sie szerzy :exclamation: złapać i łapy poucinac dopiero by się nauczyli :exclamation: mnie się w głowie niemieści , współczuje

zdjęcia mi się nie otwierają… :frowning:

taaa, ciekawe kto w tak małym mieście potrzebował akurat takich pierdół… toż to lepiej już wziąć całość, ale całości się bał bo był z tego miasta :face_with_rolling_eyes: Wyjęcie zajmuje ok 10 minut - ktoś był odważny :astonished:
A z tego co pamiętam to e30 ma nalepe BMW MTeam Koszalin więc chyba wiedzieli do kogo to należy… :confused:
A najgorsze, że teraz pójdziesz i gdzieś te swoje kupisz…
Ktoś Cię Mareczku nie lubi w tym mieście chyba :confused:

cóz - nikt mnie nie lubi - jestem typem skurw…na którego kocha się nienawidzieć :confused:

z tym “nikt” to bym nie przesadzał, znam paru co Cię lubią :laughing: to, że jesteś biednym sprzedawcą … może nie przysparzać przyjaciół, ale żeby aż tak :question:

To juz nawet ciezko beszczelnoscia nazwac, macie tam chyba jakas lokalna mafie. Choc tyle , ze z E30 a nie z E24 przynajmniej mozna w miare szybko i tanio zorganizowac.

ja myśle że e24 jest na tyle rzadkim autem - że tego nikt nie ruszy bo nie ma na nie rynku zbytu - Kornaga swego czasu nawet swojej na klucz (bo zgubił) nie zamykał - jedynie mu pokradli głośniki i bordcomputer - ale auta nie ruszyli. Zresztą jakby komus ukradli e24 i by się gdzieś pojawiły części to łatwo by było zidentyfikowac je - czyje one są. :face_with_rolling_eyes:

a ja myślę że ktoś zabrał do odnowienia, spoleruje szkło, nałoży nową warstwę lustra, żarówki wymieni i odda. bądź dobrej myśli :wink:

juz to widze :confused: predzej wroca po reszte samochodu…

ale najpierw sprzedadzą drugi przód… :wink:

Dziś mi się otworzyły…
To przykre co zobaczyłem.

Najgorsze, że człowiek czuje bezsilność wobec takich numerów…

Co za dziadostwo.

i weż tu miej coś fajnego - jak nie ukradną to z zazdrości zniszcza :confused:
No ale e30 - ma super zalete - części do tego modelu mnogo :sunglasses:

hmm…zastanawiam się po co ktoś ukradł :question:

drecho stlukl, a z kasa ciezko bo kajdan nowy na metry kupil, wiec wyjal

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: