Czy może ktoś z Was orientuje się czy w 6 występowały poszerzenia, takie np. jakie były w M3 e-30? Jeżeli macie jakieś linki do zdjęć, stron ze zdjęciami podajcie.
Nie występowały seryjnie. Natomiast niektóre firmy tuningowe kaleczyły w ten sposób Szuchy…
Kolego posiadam kilka fotek poszezonej 6 tki niby bardzo profesionalnie , no ale jak to kolega pisze to niema sensu i tak samo zgadzam sie ze to kaleczenie auta
6 to 6 , podejzewam ze robisz blotniki w swojej i jak juz robisz to chcesz pozezyc
czyz nie ? ale czy to bedzie takie ciekawe ? wydaje mi sie ze 6 niez asluguje na poszezenia ,chcesz zoribc cos inego to proponuje byc odwaznym to zrób cala 6 w barwach i malowidlach “6 team teile” (takie biale z pomalowanymi na zewnatrz wnetrznosciami ) nie umie tego opisac
ale kazdy wie o co chodzi
ale poszezenia odpadaja , podobnie jak wg mnie wloty wystajace na masce jakie widzialem na allegro na 6 , ale kazdy ma inny gust i nikomu nie narzucam mojego , ja lubie auto w orginale \
Pozdro dla fanów 6
same poszerzenia w 6 to oszpecenie pieknej bryki.. wyjatkiem jest odzwierciedlenie wyzej wspomnianej wersji torowej, ale w pelni.. silnik, klatka, itd, a nie tylko doklejenie plastikow…
zgadzam się w całej rozciągłości
, ale żona jest innego zdania ![]()
wymysl ciuch, ktorego zona nienawidzi i pokaz sie w nim.. i powiedz, ze jak kupi ci poszerzenia to bedziesz codziennie sie tak ubieral ![]()
nie zrozumiałeś mnie
szucha - zdaniem mojej żony - ma wyglądać tak jak wygląda:
- bez klatki,
- bez kubełków,
- bez malowania BMW teile,
- i innych pierdół…

jedynie silnik ma być przerobiony
więc nad tym pracuję ![]()
tak więc tylko został mi model i ikonka pod nickiem
, chyba, że kiedyś będzie druga ![]()
p.s.
jakieś bzdurne plastikowe poszerzenia też są nie do przyjęcia ![]()
sorki, nie spojrzalem w autora wpisu i myslalem ze mowi to autor tematu ![]()
Proponuje odwiedzić strone Toruńskiego klubu BMW, tam w galerii mają foty takiej poszerzonej szóchy. ![]()
Pewnie chodzi o wersję Sznycer?? ![]()