Poszerzenia w 6?

Czy może ktoś z Was orientuje się czy w 6 występowały poszerzenia, takie np. jakie były w M3 e-30? Jeżeli macie jakieś linki do zdjęć, stron ze zdjęciami podajcie.

Nie występowały seryjnie. Natomiast niektóre firmy tuningowe kaleczyły w ten sposób Szuchy…

Kolego posiadam kilka fotek poszezonej 6 tki niby bardzo profesionalnie , no ale jak to kolega pisze to niema sensu i tak samo zgadzam sie ze to kaleczenie auta :wink: 6 to 6 , podejzewam ze robisz blotniki w swojej i jak juz robisz to chcesz pozezyc :wink: czyz nie ? ale czy to bedzie takie ciekawe ? wydaje mi sie ze 6 niez asluguje na poszezenia ,chcesz zoribc cos inego to proponuje byc odwaznym to zrób cala 6 w barwach i malowidlach “6 team teile” (takie biale z pomalowanymi na zewnatrz wnetrznosciami ) nie umie tego opisac :wink: ale kazdy wie o co chodzi

ale poszezenia odpadaja , podobnie jak wg mnie wloty wystajace na masce jakie widzialem na allegro na 6 , ale kazdy ma inny gust i nikomu nie narzucam mojego , ja lubie auto w orginale \

Pozdro dla fanów 6

same poszerzenia w 6 to oszpecenie pieknej bryki.. wyjatkiem jest odzwierciedlenie wyzej wspomnianej wersji torowej, ale w pelni.. silnik, klatka, itd, a nie tylko doklejenie plastikow…

zgadzam się w całej rozciągłości :grinning: , ale żona jest innego zdania :smiling_imp:

wymysl ciuch, ktorego zona nienawidzi i pokaz sie w nim.. i powiedz, ze jak kupi ci poszerzenia to bedziesz codziennie sie tak ubieral :slightly_smiling_face:

nie zrozumiałeś mnie :grinning: szucha - zdaniem mojej żony - ma wyglądać tak jak wygląda:

1. bez klatki,
  2. bez kubełków,
  3. bez malowania BMW teile,
  4. i innych pierdół… :confused:

jedynie silnik ma być przerobiony :grinning: więc nad tym pracuję :smiling_imp:
tak więc tylko został mi model i ikonka pod nickiem :face_with_rolling_eyes: , chyba, że kiedyś będzie druga :smiling_imp:

p.s.
jakieś bzdurne plastikowe poszerzenia też są nie do przyjęcia :grinning:

sorki, nie spojrzalem w autora wpisu i myslalem ze mowi to autor tematu :slightly_smiling_face:

Proponuje odwiedzić strone Toruńskiego klubu BMW, tam w galerii mają foty takiej poszerzonej szóchy. :sunglasses:

Pewnie chodzi o wersję Sznycer?? :wink: