Potrzebny shemat do silnika 732-735 e23

Panowie, poratujcie. Potrzebuje schemat podpiecia wiazki silnika do skrzynki bezpiecznikow.
W moim aucie jest skrzynka z starym typem bezpiecznikow jak w muluchu, a silnik zamontowałem od 735 z 82 r ale juz po lifcie z bezpiecznikami płytkowymi i sama kostka do podłaczenia silnika jest inna niz u mnie. Problem jest taki: musze przemontowc kostke starego typu do instalacji obecnego silnika. Nie było by problemu, gdyby kolory sie zgadzały ze starej instalacji :frowning: ale sa inne. Ilosc pinów sie zgadza, w jednej i drugiej jest po 11.

zaglądnij do ksiązki BMW 5-er serie i porównaj schematy e12 i e28 :exclamation:

mam ale od e34

Podaj mail :sunglasses:

Wiedziałem ze na ciebie moge liczyc. Tylko dodzwonic sie do ciebie jest trudno :grinning:

wyslij mi, wrzuce online jesli nei zajmuje bardzo duzo

Nie mogę tego wysłać, za duże :face_with_rolling_eyes:
Jutro będe w Warszawie to dam Zalewowi na przenośnym USB, a on wrzuci tak aby było ogólno dostępne :sunglasses:

Ok czekam.Kostka juz przyszła wiec zostało tylko przełozyc kable z pinami. Powiedzcie jak najmniej inwazyjnie wyciagnac piny ze starej kostki zeby jeszcze sie nadawały do nowej , bez ciecia kabli.

najprościej, to pociąć kostkę, która nie będzie ci potrzebna :sunglasses:

też tak pomyslałem :grinning:

Panowie co z tym schematem do silnika? Ma ktos bo sie nie wyrobie do czerwca, a chciałem sie wkoncu pochwalic moim cudenkiem