Potrzebuje pomcy

Chlopaki czytac uwaznie i szperac myslami w garage :grin:

Kto ma jakis tlok od M30 3.5, ale tego nowszego z e34/32 na ktorym sa naciecia na zawory wystarczy jeden na pare dni potem oddam w nienaruszonym stanie :grin: nie ukrywam, ze temat dosc pilny :confused: aha i najchetniej z wawy, ale tu juz prawie wszystkich poruszylem :face_with_rolling_eyes: jak cos ktos ma to walcie na priva pzdr for all :exclamation: :sunglasses:

Ja wiem , ze Helmut ma :laughing:

ale Helmut chyba potrzebuje wszystkich 6 :laughing: a ja najchetniej pozycze taki niepotrzebny tloczek zeby nie bylo ze pozniej mu tylko 5 zostanie :grin:

hehe, to pewnie Dawid ma jakieś takie niepotrzebne :laughing:

myslisz ze nie rozmawialem z osobami ktore zazwyczaj maja takie rzeczy na stanie gdzies pod stolem w garage :question: :face_with_rolling_eyes: ni ma panie ja szukal juz w wielu miejscach :confused:

Helmut mial silnik z E32 a wsadzil do niego moje tloki z E24 zeby miec wyzsza kompresje, wymontowane 6 szt. lezy gdzies zapewne i sie marnuje.

Obym sie nie mylil bo mi sie dostanie :lup:

a co chcesz marcinku osiągnąć przez taką przymiarkę :grin:

leżą w garage razem z blokiem :wink:

sorki skłamałem, byłem zajrzeć i jest tylko blok z wałem, tłoki gdzieś u mechaniora się walają , jak tam bede to się zorientuje

Czy wszustkie 6 maja 6 tlokow :stuck_out_tongue: - ZART :grinning:

coz nie leza mi tloczki luzem ,szkoda ze nie moge Ci pomoc :wink:

ano chce zrobic takie same naciecia na swoich tylko mniejsze bo mi sie zawory nie mieszcza :grin: i najlepiej miec drugi na wzor…

no się doprężamy trochę :sunglasses: fajnie :wink: