potrzebuje wiadomości na temat ssania (obrotów)

Jakie wysokie obroty ssanie powinna mieć 6 jak wystawiam ją z garażu, u mnie troche przesadza silnik wyciąga średnio około 2 tys obr/min, wydaje mi się to troche za dużo.

A drugie pytanie to w jakiej odległości powinien byś wiatrak chłodzenie wody od chłodnicy, (u mnie nie ma nawet 0,5 centymetra i to mnie troche martwi).
BMW 635 CS `78r

michall777@interia.pl

Pozdrawiam M.Michall Ostróda

nie wiem, ale jestem zboczony i temat mi się podoba :wink:

a poważnie - odległość masz za małą, sprawdź np poduszki. Jak się silnik bujnie kawałek to na śmiegle będziesz miał… jak się śmigło wbije w ul to wywali się serce na plecy pod maską i trza będzie świece z kanału wymieniać, co do wysokości obrotów na ssaniu to oscyluje to przez dwie, trzy chwile do około 1000 obr/min, ale wraca na 750/800… i ssie dalej (kwestia rozruchowego, się nie popieści to nie pojeździ).

KUBUŚ,co za słownictwo :astonished: moderator żeby grypsował :grinning: :grinning: :grinning: na forum :wink: :smiling_imp:

Z tego co pamiętam w mojej jest około 2cm ale nie jest ona najlepszym wzorcem.
a ssanie… jak każda kobieta ma różne humory… :grinning:

aalleeosssochozziiii :question:
świat zamknięty w końcu no nie? bajera wskazana choćby nawijka bolała :sunglasses:
gruby, a powiedz mi szkoła a kluski be czy na odwrót :question: :laughing:

Kubie w pracy zmienila sie kucharka i teraz dosypuje cos ekstra od siebie do posilkow i ma chlopak odrazu lepszy humorek :laughing:

ciekawe jakich przypraw używa :grinning: , dajcie mi też ten przepis :smiling_imp:

a ona … :laughing: