Przeczytajcie ten artykuł http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=535339 - uważam że z tym dostosywaniem naszego prawa do unijnego to juz grubo przesadzają nasi biurokraci ![]()
Jakaś paranoja…
Powiem tak - JA SIĘ NA TO NIE ZGADZAM ![]()
TAK - ale im się porąbało we łbach - jeszcze chwile i wymyślą specjalną szkołę dla właścicieli cabrio - żeby nie wypadli na zakrętach ![]()
Ciekawe czy naprawde w uni jak zdaje się prawko na “normalne” auto - i na “automa” - to 2 kursy czy 1.
Ktoś mi dawno temu o tym mówił, ale jakoś nie przywiązałem do tego uwagi, więc nie odpowiem…
A mi się to podoba.
" i ty Brutusie przeciwko mi ??" chce mi się powiedzieć - przecież to tylko wyciąganie kasy z naszych kieszeni (właścicieli automatów) - możesz mi powiedzieć po ch.j mi to
. ![]()
Czy to oznacza, że posiadacze automatów będą musieli zdać egzamin państwowy na jazdę takowym autem ![]()
Tu chodzi o to, że automatem jeździ się łatwiej i nie trzeba zbyt dużo myśleć i “czuć” tylko kierownica, kierunki, głowa w lewo w prawo itd…
Najlepiej to mógłby im powiedzień M. Daniec: „Kurna odpierniczyło się wam” ![]()
ok - tylko po jaki ch..j mam robić na to prawo jazdy
skoro je mam.
Z tego co widzę to będę musiał wykupić jazdy szkoleniowe, zapłacić za egzamin, zapłacić za nowe prawo jazdy itp - po jaką cholerę musze to robić
![]()
bo tak
![]()
W Polszy mieszkasz, w Polszy żyjesz - czym się dziwisz ![]()
Poszczekajcie, jeszcze będą kategorie od pojemności… ![]()
ta
i do tego wprowadza jeszcze uprawnienia na naped na tyl bo trudniej sie prowadzi po sliskim
idioci ![]()
panowie - jest sprostowanie
Prawo jazdy z kodem 78 - Motoryzacja w INTERIA.PL
Jak zwykle jakiś głupiomądry redaktorek coś źle zrozumiał. ![]()
no to przynajmniej się pomądrzyliśmy ![]()
ale dobrze poruszać takie tematy
to i dobrze że nam tak dobrze. ![]()
He,He ale jazda. Bym sie obrył jak teraz bym musiał dodatkowo zdawać jakieś egzaminy. A co by byli zadowoli Ci którzy
dodatkowo za nie zapłacili ![]()
a mnię to się podoba, powinni wprowadzić też prawo jazdy z kodem 100 bo tyle oktan ma gaz właśnie dla tych co jeżdżą na gazie czyli dla gazowników…o cholera to chyba też dla mnie.