przyjaciel z poludnia

fan 6 z czech i jego “Gorgeous” szucha , przyznam ze prezentuje sie bardzo spoko hehe
http://bigcoupe.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2767

Bardzo mi się podobają te nocne
http://technologie.fsv.cvut.cz/dc/bmw/hennarot/dark6er/DSC00309.html
A zauważyliście jego podpis: Prague - near Germany Jakoś mi się przykro zrobiło jak to zobaczyłem :frowning:

powinno byc prague near poland :grinning:

Praga to Praga.
może jestem jakis przewrażliwiony ale pisać o pradze że jest near to przykra sprawa. Gdyby to był jakiś pipidówek nie wiadomo gdzie…
No ale to jakieś moje odczucia.
Zdjęcia nocne są świetne Już chyba wiem gdzie pojade na sesję jak skończę remoncik :slightly_smiling_face: i Wrocek po drodze :slightly_smiling_face:

autko wypasione - klima, recaro w pradzie i tempomacik…czy on ma na tylnej klapie HARTGE ?

Tak. To hartge. Piękny egzemplarz. Może niech ktoś zaprosi go na nasze forum. Ja nie czuję się godny żeby to zrobić, a moim zdaniem warto
:slightly_smiling_face:

Tak,może wpadnie na zlocik…?

Oni tez organizuja zloty, gdzies kiedys wpadly mi w rece zdjecia ze zlotu w Czechach w jakims dworku, o ile dobrze pamietam bylo okolo 10 E24 i nawet jakies E9.

Mamy jakiegos ministra od kontaktow zagranicznych??

mój angielski jest tylko werbalny, więc jak ktoś jest piśmienny - proszę bardzo - być może zrobilibyśmy jakiś zlocik w czechach więc przydalaby się jakaś “baza” :slightly_smiling_face:

scszm82 skrobnie parę słów do kolegi z Pragi - więc nie piszcie wszyscy na raz :slightly_smiling_face:

kolega południowiec lubi tuningowe gadżety :slightly_smiling_face: z AutoŚwiata :grinning:

ale auto samo w sobie oczywiscie mniam…

jaka by nie byla wyglada naprawde ladnie , nawet bardzo ladnie

Te nocne zdjęcia miasta sa bardzo ładne ale Szuchę trzeba by z mikroskopem szukać po tych fotkach…

A autko ładne choc … czerwone.

Zawsze lepiej niz jak mialo by byc czarne :laughing: :wink:

No tak… Czech w czarnym to jakieś nieporozumienie by było :wink:

A przyjaciel z południa odpisał, że fajnie i że obejrzy naszą stronę.
Nie był zbyt wylewny :slightly_smiling_face: ale może …

Niedobry kotek :smiling_imp:

Może w przyszłym roku pojedziemy na południe i podczepimy się pod ich zlot :face_with_rolling_eyes:

Ja sie piszę :wink:

Twoje 6 bedzie w przyszlym roku gotowe ??? :laughing: