[PYTANIE] czesci do e23

czy istnieje mozliwos kupienia calych czerwonych kloszy lamp tylnych do e23 oraz sprezyn obnizajacych???

całych czerwonych lamp tylnych to nawet do e32 nie ma, więc nie wydaje mi się żeby były jakieś do e23. A ze sprężynami - napewno są w ofercie tylko trzeba poszukać :sunglasses:

Jak mówił Marek - czerwonych nie ma w ofercie . Kiedyś Miłosz wrzucił podobny temat ,ale o lampach z białymi kierunkami do e24 . Oferta była na niemieckim ebayu i goście robili to na zamówienie , więc przypuszczam , że zrobnienie takich do e23 byłoby możliwe , no ale z białymi kierunkami , a nie całych czerwonych :wink: .

Czewone lampy zapewne głównie są robione czerwony sprejem do lamp. Kiedyś podekscytowany zapytałem sie kupmla gdzie takie dostał do e21 :slightly_smiling_face: odpowiedizał ze to sprej… ale efekt OK..

jak to efekt OK :face_with_rolling_eyes:
jeżeli całe czerwone lampy są OK to chyba jednak żyjemy w różnych światach :smiling_imp:

heh nie wiem w jakim kierunku teraz dązysz czy na “+” czy “-” :slightly_smiling_face: to jak z tym OK?

napiszę dyplomatycznie, że mi się nie podobają…
a właściwie to po co dyplomacja. wytnę tylko przekleństwa - … wtedy nic nie zostanie :\
to może tak - zamiast malować lampy sprayem można pomalować sobie oczy - może efekt będzie podobny a bez szkody dla rekinka :wink:
a poważniej to nie znoszę tuningu w klasykach w ogóle, a “wiejskiego” tuningu w żadnym samochodzie.
Proszę, nie wkładajcie czerwonych lamp do rekinków. po co to komu?

ot takie 2 przyklady wiejskiego tuningu

zaraz po robionym lakierze jade na czerwono tyl, a na przod kupuje biale. a potem pomaluje sobie oczy

ta, przód z białymi kierunkami wygląda obleśnie…
tył, jak ktoś nie wie to ujdzie…

no ten “tjuning” to nie taki znów wiejski , mi się nawet podoba, ale o gustach się nie dyskutuje, podono :v;

podobno…

a mi białe kierunki pasują, czerwo z tyłu tez

O tym jak bumka wygląda w perspektywie decyduje kolor, koła, i bez przesadna gleba

mnie się podoba.
nawet czerwone lampy (ale te z 3 zdjęcia - zostały białe wstawki do cofania), ale tylko przy czarnym lakierze - piękny do takiej limuzyny.
sam kiedyś to zrobiłem, ale po roku same wróciły do pierwotnych barw.

kurcze, mnie też się podoba - ta całmy czerwonymi lampami to 745 po prawdziwym tunningu, bardzo sprawne autko :sunglasses: i w napradę pięknym stanie :wink:

ta czarna pierwsza to bogini..

do mojego koloru tez pasuje, mam bmw scene z 735i identyczna jak moja z bialymi i czerwonymi i jest kozak