Witam, mam takie pytanie, moj brata posiada BMW e23, prosil zebym spytal:
Czy istnieją wersje E23 85 rok bez stabilizatora tylnego, w ETK są 2 rozne, ze stabilazatorami i bez.
i druga sprawa, gdzie szukać akumulatorów / baterii od podtrzymania inspekcji, i czy mozna je w jakis sposob wymienic?? i czy komputer pokladowy jest podtrzymywany z tego samego źródła zasilania.
Dzieki, pozdrowienia
Pytasz gdzie szukać czy gdzie kupić Szukać należy w tablicy rozdzielczej, a kupić można w sklepie z bateriami, które można sobie samemu wymienić przy pomocy lutownicy. Odnośnie BC tak zwanego komputera pokładowego Zasilany jest z akumulatora i nie posiada podtrzymania pamięci.
Witam i dzięki za pomoc
ale mam jeszcze pytanie do pkt 1.
w mojej e23 nie ma stabilizatora, i czy nie było go tam fabrycznie, czy po prostu jakiś dowcipniś go wymontował
Nie znam Twojej pojemności ale widziałem np 728i od 82 do 86 bez stabilizatorów (jak w mojej :\ ). Od 735 wzwyż już (chyba) były . Brat miał przed liftingiem 732 i chyba też miała.
A ja rozkładałem pół roku temu 735i z 86r i stabilizatora też nie miał
Myśle że to jak ze szperą częście w większych pojemnościach, ale w moim 728i też jest
A kolor lakieru i tapicerki się zgadza?
Jeśli tak to jeszcze nie jest źle, komuś padł silnik, a przy okazji postanowił mieć manulną skrzynię.
Jakiś czas temu oglądałem 735i (e23) według dokumentów z 1985, a według ETK było to 750i(E32) z 1993 To jest dopiero zgryz