"Coroczne" spotkanie robocze w macias-garage

Tak jak w tamtym roku tak i w tym proponuję spocik u Maciasa. Fajnie gdyby pojawiło się trochę towarzystwa. Liczę na mocne ekipy z Poznania i Śląska :). Może krawaciarze też by się zorganizowały… :slightly_smiling_face: ?

Ustalmy termin i patataj…

dzięki za oryganizację, gorgu :smiling_imp: . proponuję 10. lub 17. listopada. tak jak porzednio nocleg z własnym materacem na podłodze, lub niedaleki motel za 90 pln od dwójki :grin:

W listopadzie ratuje ludzi od “niekontrolowanych poslizgow” tzn. aura podejmie decyzje czy dam rade :face_with_rolling_eyes:

popieram inicjatywę bo dobry plan nie jest zły :laughing:

dawno nie byłem w Łodzi i okolicach, jakiś rok :sunglasses:

to co - jedziemy czy nie??

jedziemy jedziemy - jest jeszcze troche czasu…

Kurcze nie wiem czy dam rade… ale jak się zjawie to nie piję bo od ostatniego razu wzrok mi sie pogorszył :v;

to co wyśta pili - ślepuchę :stuck_out_tongue: , czyli wódkę babci śleposkiej, najbardziej poważaną w byłym układzie warszawskim :grin: ,
a myślałem, że to tylko na moim osiedlu sprzedają :piwko:

**p.s.

to kiedy ma być ten spoot :??:**

no ja myślę że 10 jest ok… :face_with_rolling_eyes: :question:

a może najpierw 10-tego złoimy medalików na torze ( forum E24 :: Zobacz temat - Spotkanie Fanów BMW - Wyrazów k\Częstochowy 10.11.2007r. ) , a później złoimy się sami u mnie :piwko:

Z Wyrazowa mam takie zdjecie nad biurkiem “tartak wyrazów”.
A czemu nie - daleko toto od ciebie macias?

do częstochowy ode mnie jest 130 km :grin:

widzę, że się nie kwapicie za bardzo :face_with_rolling_eyes: jednak niech to będzie 17.11.2007 r.

dobra… więc, kto się nie zapowie i nie zarezerwuje noclegu śpi z ramzesem :laughing:

ło matko - zapowiadam się!!! :piwko:

Zapowiadam się Ja z Anią - poproszę zamówić miejscówkę w hotelu.

Kto jedzie jeszcze z W-wy lub okolic ?
Ja jade E34 - miejsca są wolne (poza kierowcy :wink: )

cholera, zawsze jakaś dziwna data, 17 tego to ja muszę do krakowa skoczyć …i wrócić. chm 10 tego też nie mogłęm. …chmm to może ja dziwny jestem :\

stary, powiedz tylko kiedy możesz to następnym razem spotkamy się u ciebie :laughing: