Regulacja kierownicy

Bawiłem sie regulacją kierownicy i efekt końcowy jest taki, że zblokowała mi się. Jak szarpie to przesuwa się 1-2cm i nic wiecej. Odręcałem plastiki i nic nie wypatrzyłem. Ma ktoś pojącie co ją ugryzło?

poluzuj mocowanie regulacji

masz na myśli tą obejmę pod plastikami? Ty Adam to chyba obsługujesz forum z telefonu komórkowego. Odpowiadasz błyskawicznie.

W końcu moderator to moderator :sunglasses:

Bo on tak pracuje… caly dzien przed kompem siedzi zamiast wziasc sie za robote jakas :sunglasses:

jak tak siedzi to może lepiej na rowerze niech zacznie jezdzic a nie jakas szuchą :wink:

No bez takich, Koleżko…

nie marszcz sie Adam. WIdomo, że Twoje siedzenie przy kompie to dar dla nas wszystkich. Zart zartami, a regulacja juz działa i bord komputer tez:) troche srubek nakrecilem sie, ale coś za coś.
Dziekuje za pomoc.

ale wazeliną zaleciało - Adaś ma ze trzy metry wzrostu teraz :laughing:

taaa :laughing:

nooo nie i wyszlo ze jestem w… a zalezalo mi tylko na tym zeby sie juz chlopak tak nie goraczkowal o byle tekst. A jesli urusl to pewnie nie ma nic przeciwko.

nie no przestan Adas nie nalezy do osob ktore mocno sie przejmuja tym co tu piszemy :sunglasses:

Kwestia obycia:)
Teraz szrpie się z przyciskiem świateł awaryjnych. To małe g.. jest centrum dowodzenia dla oświtlenia. Na początku zniknęły mi kierunki a awarynje były jednostronne. Pobawiłęm się i nie mam świateł cofania i podświetlenia deski. Kto miał już przyjemność zetrzeć się z tym?
W e21 miałem to samo i kupiłem nowy. Akurat to jedna z tańszych rzeczy do e24 ok 150:)

Miałem podobnie jak instalowałem radio, ale postanowiłem nic nie grzebać i pojechałem do elektryka, więc nie doradzę co może być powodem nie działania…czasem lepiej skorzystać z usług..

Dalem rade, tak jak mowilem ten przycisk jest kluczowy. Przeczyściłem styki i gra.