REMONCIK

we wrześniu tamtego roku zrobiłem remoncik mojej 6 dopiero zamieszczam kilka fotek, jak ją rozebrali w warsztacie przedstawiała obraz nędzy i rozpaczy potwierdza się fakt ze im taniej kupisz tym więcej wszadzisz w remont

kiedyś biała była … :sunglasses:

tez o tym myslalem ale chyba to tylko podklad

no slicznie rozebrana , jak bym mial warunki to tez bym tak moja rok temu rozebral, niestety silnik ,skrzynka, dyfer z belka zostaly w aucie , reszta byla u mnie rozebrana

podobno biała była ale nie dam głowy, jak kupiłem to była czarna i po remoncie oryginalnym lakierem mi ją malowali

A gdzie ta nędza i rozpacz??
Chyba jednak zamieszczę jakąś fotę mojej to nikt nigdy już nie napisze nic o rozpaczy i nedzy :confused:

chetnie tez ja zamieszcze fotki z remontu swojej :wink: i bedze juz sprawiedliwie

Te zdjecia ktore zrobiles nie prezentuja jakiejs nadzwyczajnej katastrofy, strefy zgniotu z przodu rzeklbym , ze wyjatkowo dobre jak “polskie” 6. Z tylu przy lampach widac drobne braki ale niezdarty jest lakier, cos czuje , ze jak blacharz zaczal szlifowac to dopiero zaczelo wychodzic, czy sie myle ?? :slightly_smiling_face:

oczywiscie , ze byla biala :slightly_smiling_face:

tak też było, w podłodze na przykład były takie dziury przy progach że głowę można było wystawić, trochę zajmuje mi przerobienie fotek ale jeszcze zamieszcze drastyczniejsze foty

A jak ida dalsze postpy, co z turbo??

U mnie początek wyglądał tak, a jak się zaczęło dłubanie :cry:

jak Bóg da i w koszalinie nie będzie padał deszcz to około 10 czerwca wyjadę

Niech Bóg da…
Mój Ojciec już wszystko wie i trzyma miejscówkę :wink:

A ja przestaje dymić :astonished:

tak jak u wszystkich u mnie było to samo ja juz to zrobiłem:>

tzn co zrobiłeś??

No nie… ogladajac takie fotki mozna sie dowartosciowac, moze jednak moje 6 to nie jest szrot tylko igla :grinning: :bulb:

ech… tylko jak ja mam się dowartościować :question:
powoli blacharz z nią walczy i wygląda to coraz lepiej, ale czy dobrze :question: :face_with_rolling_eyes: :question: