Robi ktoś tjuning wizualny swojej szóstki?

:astonished:

:astonished: :astonished: :astonished:

:cry:

Przejżyj “Ciekawe Linki” - jest tu tego więcej

ale faktycznie jest to jeden z największych koszmarków :cry:

Piiiękna… czuję głęboką inspirację, chyba zaskoczę Was na sezon :laughing:

a jaka ma duza strefe zgniotu :face_with_rolling_eyes: do orzedniego kola od zderzaka to bedzie chyba z metr dwadziescia :laughing:

:confused:

Przestańcie, bo się tak jakoś smutno robi… :frowning:

No co Ty, nie czujesz piękna E24 Invidual-line ?

To okropne , :frowning: wiecie ze w sumie tylko w czechach bym sie spodziewal czegos takiego czesi lubia obwieszac spoileroami auta ja to nazwalem z kolegami DRUT TUNING , to poprostu ochydne , zarty zartami ale sa granice których sie nie przekracza

chcialbym zobaczy na oczy twórce tego zoltego ..czegos i poznac go , mysle ze jak bym potrafil sie z nim dogadac to powiedzial bym w jednym zdaniu co mysle o jego projekcie i tyle

Ja się nie smucę :slightly_smiling_face:
Mnie takie rzeczy bawią :grinning:

Czesi są świetni. Ja ich zacząłem uwielbiać jak sie paru rzeczy dowiedziałem od znajomego, który jest wielkim fanem ich motoryzacji.
troche sie wgłębiłem i … V8 chłodzone powietrzem, skuter tatran, :astonished: :astonished: :astonished:
są po prostu świetni, a wiejski tuning to jak wszędzie… :frowning:

Jedyny kraj bloku wchodniego posiadajacy wlasna mysl techniczna jak chodzi o samochody, wcale nie taka tragiczna zreszta. Organizuja zloty, maja kilkanascie 6tek na kazdym czyli tyle co my a kraj o wiele mniejszy.

^^
Ale i tak pozostana tylko Pepikami…
Tu smutne… :frowning:

:wink: