Jak to w koncu jest, najpierw wszyscy mieli malutkie, zaczelismy wstawiac wieksze, wiadomo kazdy chce sie pochwalic swoja 6, ale ostatnio to juz powoli przegiecie, za pol roku bedzie 1cm szerokosci na tekst a reszta ogromne zdjecia, juz teraz ostatnio zalogowani powstawiali takie kolosy ze jak przegladam forum na laptopie 800x600 to naprawde ciezko sie to czyta, bo szerokie zdjecvie jednego uzytkownika przesowa linie dzielna na calej stronie, a zdjecia tych co maja male emblematy wykladaja jak jakies wypierdki,
moje zdanie jest takie, ze trzeba by ustalic maksymalny rozmiar, i wszyscy powinni go przestrzegac np. wielkosc mojego emblematu jest idealna
W sumie dobry pomysł coby to ujednolicić - bo naprawde ciężko się czyta jak czyjaś 6 zajmuje pół ekranu - choć w pracy “jak pracuje” - na 22 calach - to w sumie niepszeszkadza
pomyliłem się, Kuby emblemat niech będzie wyznacznikiem. Miłosza jest ciut za szeroki. Myśle że im mniejsz tym łatwiej czytac forum, szczególnie tym którzy nie dysponują super rozdzielczością
może w “regulaminie” określmy wymiar max. np 80 x 80 pixeli, max. 5Kb, jpg/gif/png (wzięte z forum sportowego) lub podobnie, większe moderatorzy będą mogli usuwać.
taaa, a w jakim regulaminie to jest coś co się nieustannie tworzy, zupełnie jak ustawodastwo w naszym kraju Pomysł dobry, ale powiem Ci, że jako takich praw nie ma spisanych może już niedługo, ale powiążemy to pewnie z klubem…