Rozpórki

Znalazłem w sieci firmę, która ma komplet rozpórek do 635 za 449pln.
To dużo czy mało wg Was?
Może uzbierać kilku chętnych to i cenę może się lepszą wynegocjuje?
Jest ktoś chętny?

tak - wszystko ładnie i pięknie - tylko do jakiego rocznika te rozpórki - przed 82 e24/1 czy po 82 e24/2 :sunglasses:

Wujku,
po 82r., ale jak chcesz to się dowiem, chcesz?

zalezy jeszcze jak te rozpureczki sie prezentuja, masz moze jakies zdjecia :question: ciezko powiedziec czy to duzo czy malo wszystko zalezy tez od firmy bo do 7 e23 gosciu ktorego poznalem na zlocie w toruniu dal 400 pln za jedna sztuke tyle ze znanej firmy DW

ok.
dowiem się i napiszę.

Dowiedz się jeszcze z jakiego stopu.

o cholera, i wszyscy teraz założą rozpurki :sunglasses:
To może i ja się skuszę… :wink:

Kuba,
trzba dbać o swoje 6:)

na prawdę :question: o kurcze, to muszę coś zmienić w swoim postępowaniu… :face_with_rolling_eyes:
A powiedz co to znaczy dbać o szósteczke :question:

Mam jednego kolegę, on mówi, że jak wsiada to jego szósteczka mówi do niego przypi…l mi i on się jej po prostu słucha :laughing: W tej komitywie niejeden puchar zdobyli za bezbłedną współpracę… :bulb: Auto ma zawsze umyte, sprawne :flushed: , i ładne :sunglasses: To chyba jest zadbane, :smiling_imp: no nie :question: On spełania jej wszystkie oczekiwania… wiesz to chyab jest jak z kobietą

dobrze mowisz tylko ze szostka jest chyba jednak drozsza w utrzymaniu ale za to jak sie prowadzi :grinning:

taaa, prowadzi sie pieknie… to prawda… :sunglasses:
Tylko z tym utrzymaniem to zależy od kobiety - najlepiej jak ona też kocha szósteczke i do niej dokłada :wink:

rozpórka 6 nie zaszkodzi, a tylko pomoże dbać o jej prawidłowe prowadzenie:) zupełnie jak z kobietą - dbasz o nią - jest ok, ale jak przestaniesz - to Cię kiedyś poważnie zawiedzie:)

Otóz to Kubusiu,to jest jak najbardziej istotne :grinning:

Kobiety lubią rozpórki :astonished: Myślałem, że kołki :laughing:

instalacja rozórki nie jest możliwa jak nie podniesiesz maski do góry:)

Wszystko uzależnione jest od pozycji…

Jak auto stoi na dachu to maskę się opuszcza, a nie podnosi na przykład :laughing:

A jeśli jesteś pod autem, to kontrolujesz sztywność zawieszenia :laughing:

Ta szczególnie podczas jazdy:)

Poza przeglądem na kanale w stacji diagnostycznej :sunglasses:
Kornaga coś o tym wie :laughing: