znam kogos co zna kogos
co bedzie mial nowe 6Mpower ![]()
niech ten ktos powie temu komus zeby sie ustawil na jakis zlocik moze to poogladalibysmy ![]()
taaa, albo niech mu powie, żeby poczekał jakieś 25 lat to się może spotkamy na zlocie yangtimerów ![]()
ludzi co mają monetę i kupują nowe auta jest wielu… coraz więcej…
Ale wolałbym e24 ALPINA w igle i do tego jeszcze parę innych ![]()
Dobrze gada,dać mu finlandii ![]()
chyba nie young, bo my bedziemy old ![]()
Kiedys mi sie snilo , ze moge dostac Alpine B7 albo M635CSi w idealnym stanie i musze sie zdecydowac, zbudzilem sie spocony… a jaki byl temat rozmowy ?? … ![]()
niezłe… niezłe… ![]()
a mi to sie tylko jakies panny po nocach snia zamiast takie alpinki
trza cos z tym zrobic ![]()
ej ja mialem raz koszmar.. ze sprzedalem
nie pamietam czemu, pamietam, ze zalowalem juz po paru minutach i ganialem goscia po miescie zeby od razu wziac z powrotem.. a sen byl taki gleboki i porazajacy, ze jak sie obudzilem nagle to nie wiedzialem o co chodzi i musialem wyjrzec czy stoi.. stala.. uffff.. nigdy wiecej…
a w ogole za ten hajs bym dal swoja do hammana na zrobienie mechaniki + zamowil z4 od schnitzera + 507 do kosciola* jeszcze by na piwo zostalo mysle ![]()
*az bym zaczal do kosciola chodzic.. jezdzic.. :)))
nie będzie chyba prędko tak, że klasyk 507 będzie tańszy od jakiegoś M6 ![]()
Na piwko Ci nie zostanie ![]()
hmm… 507 - ~~100-200tys pln o ile sie nie myle… m6 500tys pln.. jara mnie ten potwor, ale moge randomizowac na poczekaniu konfiguracje list innych samochodow i to nie tylko tej marki ktore bym za ta gore szmalu kupil ![]()
niech bedzie e23 acs, z3 hamman, makaroni f355… juz? ![]()
u mnie to nie był sen…
do teraz żałuje. Dzisiaj jechałem 30km za szóchą i płakałem…
"hmm… 507 - ~~100-200tys pln o ile sie nie myle… " taaa, ale nie pln tylko euro i to nie wiem czy za 100 coś się znajdzie ![]()
oj tam, ja sie na waluty nie rozdrabniam ![]()
no dobra, nie kupilbym sobie 507 ![]()
i czym tu się chwalić…? ![]()