siedem

dalej szukam siódemki :grinning:

,mam chęć kupić tą siedem, którą opisuje Grześ , dodam tylko ,że z Vin-u wychodzi 628 w manualu :grinning: ,

Koledzy , czy 4300-za fajnego szczepana to kiepska oferta z mojej strony???

:flushed:

Autko jest mojego znajomego, jeździłem nim kilka razy i jest w naprawdę dobrym stanie.
Jest z 1984 roku
Kolor Achatgrun Mettalic (177) - Zielony metalic
Położony dwa lata temu, wczesniej był ten sam kolor.
tapicerka zielona - welur.
Wyposażenie:

• wspomaganie
  • grzane elektryczne lusterka
  • szyberdach
  • BC (działa)
  • Check control
  • Autmat 4Hp22
  • Szyby przód elektryczne
  • Podgrzewane spryskiwacze
  • gaz :face_with_rolling_eyes: (ale benyzna też używana :v; )
  • orginalny spoiler na tylnej klapie
  • kierownica M-technic
  • Alufelgi 16 cali z E38
    Silnik po remoncie 80 tys km, sprawny, cały czas eksploatowany, w tej chwili nagrzewnica do wymiany, ale może zrobimy to niedługo, a ja bardzo chętnie zrobię to gratis po sprzedaży :wink:

Blacha idealna, zero rdzy, tylne nadkola idealne, podłoga jak nowa.
Zderzak tył i przód bardzo ładny, kompletna, ma nawet orginalne naklejki boczne :v;

Inwestuje w dzieła sztuki - BMW 728i '84 :grin:
:flushed: :flushed: :flushed:

bez klimy??? ciemny kolor szybciej sie nagrzewa

bez, …teraz pytam co sadzicie o mojej propozycji cenowej???

nie chce być skąpa, ale …głupia tez nie :stuck_out_tongue:

Gdyby ten szczepan był choć troszkę mądrzejszy… :face_with_rolling_eyes:

mysle ze nie ma co sie w ogole pchac w szczepany . dla mnie to auto jest warte tyle co czesci z niego …

To może kilka słów odemnie

1. Autko nie jest moje i nie wiedziałem że jest szczepione, sam byłem zaskoczony
  2. Silnik jest po remoncie za 6 tys zł
  3. Skrzynia jest po remoncie
  4. Zawias jest w bardzo dobrym stanie
  5. Lakier jest jak nowy
  6. Same felgi od E38 z oponami (dobrymi) są warte 1.5 tys zł

Także moim zdaniem 4300zł to troszkę mało… no ale ja nikogo do niczego nie zmuszam :v;
PS
Autko zostanie postawione “na kołki”, rozmawiałem z kolegą :face_with_rolling_eyes:

Jak zaspawasz drzwi to będziesz miał coupe… Prawie sześć. No daj spokoj, szczepana olej i omiń z daleka. Ten gatunek musi wymrzeć…

chyba raczej - KUPE:v:

A bez dachu kabrio

trochę z innej beczki…
Jak Koledzy ustosunkują sią do auta, w którym zostały przebite numery. Dwa tygodnie po tym zabiegu zostało zarekwirowane przez Policję. Ta ustaliła rzeczywiste numery ( ekspertyzy Policji Polskiej oraz Niemieckiej są w moim posiadaniu) Następnie oficjalnie auto umieszczono na parkingu Urzędu Celnego ( rzeczywiście stało zupełnie gdzie indziej).
Człowiek je kupił, dostał zlecenie nabicia numerów w stacji (tabliczka) i zarejestrował. Wszystko jest legalnie. Jak Koledzy oceniacie rekina z taką przeszłością .
Zastanawiam się czy mając te wszystkie espertyzy, min. z fabryki można jakimś sposobem powrócić do oryginalnego Vinu

jest to tylko auto legalne, ale nie oryginalne :face_with_rolling_eyes:

nie chciałam w żadnym wypadku urazić Grzesia :flushed: , naprawdę bardzo mi pomagał i szczerze doradzał :piwko:

macie jakieś siedem na oku??, pomożecie kupiś w Szwajcarii :piwko: :piwko: :piwko: :pa:

Miałem kiedys szczepa i papiery na to, ze jest, dodatkowo zabralem klienta na policje.
Potwierdzili ze moge sprzedac i tak zrobilem.
Nowy wlasciciel po miesiacu pojechal do niemiec, tam po rutynowej kontroli zabrali mu samochod.
Z tego co wiem nigdy go nie odzyskal.

Szczepany są ZŁE jak LPG, choć gaz mozna wymontowąć a szczepa tylko rozmontować. Im bardziej auto się starzeje tym istotniejsza jest jego historia.

Co do szwajcarii to proponuje wyszukać sobie coś na http://ricardo.ch i dzwonić do mnie. Mam namiary na sprawdzonych przewoźników, chętnie się podzielę byle tylko mniej szczepów na mieście :slightly_smiling_face:

Ja bym samochodu z przebijanymi numerami nie wziął chyba że na części… Potem bym jeździł na oriencie i był w stanie przed zawałowym przy każdej kontroli Policji. Pamiętam jak zajrzałem w papiery po kupnie swojej i zobaczyłem pismo z urzędu które informowało o nabicu nowych numerów :astonished: Na szczęście silnika :faja:

Osobiście szczepana bym nie chciał mieć, a już napewno nie ładował bym w niego kasy i nie pieścił długie godziny w garażu, bo to nie jest po prostu to… jak trafia mi się szczep na częsci to nawet się cieszę, bo to jak wyrywanie chwastów :grin:

Mysle, ze to okazja:

745

Nie powinna osiagnac zawrotnej ceny, a gosc opisuje problem z glowica (prawdopodobie pekniecie) no i ta korozja na ostatnim zdjeciu :smiling_imp:

No Radek Gratulacje!!!

Super, ze bedzie w Polsce

Niestety nie dla mnie :slightly_smiling_face: Choć mam juz 3,5,6 to jeszcze 1 dla zony, 7 dla taty i 8 dla… cholera za duży jestem :grinning:

Adam przyznaj się kto będzie szczęśliwym posiadaczem?

No więc :flushed: stałem się szczęśliwym posiadaczem 745i :grin: