W piątek (26.11.2004) skradziono BMW e32 730 V8 na manualu rocznik 1994 nr nadwozia WBAGD11020DD31064 nr silnika 5057 0698 308S1 nr rejestr. ZK 28335, kolor granatowy metalik (orientblau met.) wnętrze jasne skóry, ma założoną instalację wtrysku gazu LANDI RENCO - butla w kole, wyposażenie bogate (klima, szyber, tempomat, grzane fotele, spryskiwacze na reflektorach itp) przebieg niecałe 100tys. Auto moich teściów -przywiezione z Monachium - stan igła - kosztowało nas 6000EUR
CENZURA mnie strzela jak pomyśle, że ktoś ją rozbierze na części. ZŁODZIEJSKI KRAJ - nic nie można mieć porządnego - jak nie ukradną to zniszczą
Aż mi się krew zagotowała, AC było ![]()
AC jest ale nie pokrywa całości strat
Może do Rutkoskiego napisz - gdzieś kiedyś adres miałęm (ale w internecie powinien być)
Marek głowa do góry przecież to auto teściowej ![]()
Areczku - moja teściowa jest złotą kobietą - każdemu taką życzę.
a auto było teścia. Może z tym rutkowskim to dobry pomysł ![]()
spróbować napewno nie zaszkodzi - a może po rozsądnej cenie pomoże
http://www.detektyw.biz/ ---- myśle że zapytać niezaszkodzi
A i potem opowiedz - na forum - co i jak
Lepiej żeby nam się to nie przytrafiło - ale temat jest nie obcy - niestety w takim kraju żyjemy
Wiem, że nie pokryje strat, ale zawsze coś. W ogóle na sarych autach w super stanie traci się zawsze w ubezpieczalniach ![]()
Noz sie w kieszeni otwiera!!!, mam wrazenie, ze to zlodzejstwo czepilo sie naszego pomorza, jestem czesto w Kamieniu Pomorskim, np. w tej chwili bo z tad pochodzi moja druga polowa, co przyjade do tesciow to slucham co ostanio ukradli to sa auta kilkunastoletnie i to nie bmw tylko byle co warte kilka tysiecy zl na legalu, komu oplaca sie to krasc!!! czy ludzie juz calkiem powariowali!!! Az zaczalem wpisywac kod na bord komputerze a i tak mam stracha zostawiajac auto pod blokiem na noc.
na niemieckich numerach to i trabanty biorą ![]()
Moje 628CSI,wlasciwie nie wiem czemu nie przeslalem jeszcze tej pieknosci do zdjec “nasze 6tki” ma tablice zaczynajace sie na KT, jak najbardziej nasze polskie, juz wyroslem z placenia ponad 1200EUR rocznych oplat za samochod.
Nie ma parkingów strzeżonych ![]()
no chba że tak, bo mojemu szwagrowi 520 93’ chcieli rąbnąć tylko dlatego że numery były z Frankfurtu, a 5-ka jak 5 innych na parkingu ![]()
brak mi słów… ![]()
Mareczku współczuje, powiem tylko, że my w naszej części polski to chyba mamy marne szanse na znalezienie czegoś z tego auta i nie chcę Cię martwić, ale nie zdziwię się jak szybko rozłożą i będzie trza szukać po gazetach nawet na Dolnym Śląsku… ![]()
Powystrzelać w piiiiiiii… ![]()
i coś wiadomo ??
dzwoniłeś do rutkowskiego??
No właśnie jak sprawy się mają ![]()
nie zdzwoniłem - bo oni nie zajmują sie tak starymi autami - jak wartośc auta nie ma 5 zer na końcu to oni raczej nie przyjmują tematu. Zresztą kiedyś jak pracowałem w wypożyczalni aut dwa razy próbowaliśmy zlecic im znalezienie auta i była lipa (golf 3 i bmw e36). ![]()
Rutkowski teraz zajmuje się reality show w TVN ![]()