slub macka

witam wszystkich.dawno nic nie pisalem dlatego postanowilem sie odezwac.a co mi tam..chcialem wszystkich serdecznie zaprosic na moj slub.14 kwietnia o 18,00 w Lesznie k/Blonia.kosciol jest w centrum miasta(ul.warszawska 1)milo mi bedzie zobaczyc was.zapraszam wszystkich,a w szczegolnosci Lyzwe,Kube,Marcina,Pawla,Adama.jezeli organizujecie jakies spotkanie to dajcie znaki.przyniose prawilne zaproszenia.zapraszam.mac

Macek, Ty wariacie… Oszalał chłopak… Nie żeń się :exclamation: :grin: :v;
A tak poważnie :bulb:
Panowie szuchami trza pojechać :bulb:
Kto się wybiera :question:
Ja będę na pewno :sunglasses:

o kurcze, a nic się nie zapowiadało… ooo, widzę, że kolega ciacha woda :sunglasses: pięknie, nawet wybranki nie poznaliśmy :grin: e24 pewnie się nie uda, ale na jakiś środek lokomocji się na pewno znajdzie - gratuluję decyzji, koniec laby :smiling_imp:

No i masz… :face_with_rolling_eyes:
Mihikanów coraz mniej - przechodzą na ciemną stronę mocy…
:grin: :grin:
Powodzenia Macek - postaram się dotrzeć :pa:

akurat mam rajd 14… jakbym nie zdążył dotrzeć to już teraz z góry Wszystkiego Najlepszego

macek … wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia … i nie sluchaj … nie jest tak zle … dotychczasowe przyzwyczajenia pojda w kat , urosnie ci brzuch , zaczniesz czytac po obiedzie gazety popijajac piwem , bedziesz musial sie dzielic swoja 6 z zona a co gorsze jak 6 sie jorgnie ze nie jest ta jedyna to zacznie sie psuc , urodzi ci sie dziecko ( lub dzieci ) i doznasz nowego wymiaru cierpienia po nieprzespanych nocach , zacznie brakowacv kasy na 6 , chcac byc milym kochajacym i dobrym mezem zamiast ogladac mecze pilki noznej bedziesz mimowolnym amatorem wszystich seriali ( z brazylijskimi wlacznie ) , nauczysz sie gotowac przetarte zupki , do konca zycia zapamietasz zapach rzadkiej kupki po mleku , dowiesz sie z czego slynie firma johnson&johnson , bedziesz zmuszony pomyslec o aucie rodzinnym (kombi) , oszczednym (diesel) , wygodnym (nieobnizonym) ktore rowniez bedzie pasowalo twojej zonie , nie bedzie zostawiania gaci i skarpet na srodku pokoju , w gratisie dostaniesz tesciowa , bedziesz musial znosic wszystkie kolezanki zony i zaczniesz byc porownywony do ich mezow . to niewiele przykladow co odroznia szare zycie kawalera od barwnego i pelnego urozmaicen zycia statecznego i przykladnego meza … takze glowa do gory :slightly_smiling_face: wszystko przed toba :slightly_smiling_face:

powodzenia :exclamation: :exclamation: :exclamation:

Gratuluję!!!
Ale kolego Maniek …

Takie rzeczy to tylko w Erze :laughing: :laughing: :laughing:

to kombi jednak najbardziej odstrasza :neutral_face:

Panie i Panowie, pamiętacie o ślubie Macka :question:

Wielke gratulacie