Spocik warszawski

Propozycja jest żeby zrobić w Warszawie spocik w knajpie w lutym. Dawno nie było.
Mamy nawet lokal - Quo Vadis w Pałacu Kultury i Nauki :).
Jakiś piątek…
No to patataj…

Fanta kur… stycznie :slightly_smiling_face:

Tylko ten klub nazywa się już chyba inaczej… nie jestem pewna. Nie jestem zbytnio klubowa :slightly_smiling_face:

GORG’u ja sie piszę, tylko nocleg poproszę w tych twoich labiryntach :grin:

Tak - nazywa się inaczej. Może być też inny klub czy knajpa. Generalnie to bawić się będziemy…

Macias - coś się załatwi…

ale ten piatek to np 13tego?

Gorg, a może któraś knajpa na Polach Mokotowskich?

Chico, masz już kalendarz od Rafała? :slightly_smiling_face:

Mam awersję do tych knajp na Polach. W rezerwie mam jeszcze jedną na Czerskiej przy Agorze “Freedom”, lub “Time Cafe” na Smolnej.
Ustalmy termin’

Pozwalam sobie podrzucic pomysl do rozwazenia… Bierhalle na Nowym Swiecie… Piwo dobre, jedzenie tez niczego sobie… Atmosfera w porzadku… I ewentualnie potem wszedzie blisko… Chociazby na spacer Krakowskim…

Jesli chodzi o termin… Gdyby bylo mozliwe to najchetniej… 20.02 lub 21.02.

to ja proponuję Bierhalle w Manufakturze :smiling_imp:

Klub nazywa sie Mirage :grinning:

przyjechał bym do Was na piwo, tyle , że pociągu powrotnego nie mam, chyba , że impreza do rana.. :wink:

spanie się jakieś skombinuje

nie zapeszam, :laughing:

GORG’u kuweńć mać… to wiesz już gdzie? i o której??. miałeś to napisać jakieś 0,5 miecha temu…

to może LOTOS, zresztą śniadanko w pralni też było cool :v;

Właśnie, gdzie w końcu :question: Dla mnie może być u FISHERA jak za dawnych lat :grin:

FREE DOM ul. Czerska 12 godz. 20
No ale o co chodzi :slightly_smiling_face:

to mam rozumieć, że chodzi o piątek 13 tak bo nie jest nigdzie jasno napisane kiedy, albo ja tak czytam :grin:

z ankiety wyjszło że 13 w piątek :grinning:

Zmiana miejsca - we Free dom jest koncert qountry więc trudno będzie rozmawiać.

NOWE MIEJSCE
Qlala Bar ul. Chełmska 19/21 (biurowiec WFDiF)