Witam Panowie!
Sprzedałem swoją 728i, szukam teraz 735, zanalazłem wydaje mi się ładną sztukę w Warszawie 735 , czy wiecie może coś o niej ?? Ktoś zna właściciela ? Lub widział auto ?
Samochód jest w kolorze GRAFIT_METALIC,ma spojler ZENDERA na klapie i przednią dokładke pod zderzak BBS, jest na czarnej nerce,nienajlepiej ale zrobiło by się to, Ma przyceimniane szyby z tyłu, to mówie tak żeby było łatwiej może skojarzyć egz.
Z wyposażenia ma,skórę,komputer,podgrzewane siedzenia,el.lusterka,szybedach,chyba klima, jutro będę wiedział co jeszcze.
Jest na rejestracji ( Wi 9009A ) Jeśli ktoś coś wie proszę o opinie ![]()
Jutro jadę ją obejżeć i dam znać.
Pozdrawiam!
Nie kojarzę…automat czy manual ![]()
W manualu ![]()
Widze że Adam kojarzy pojazdy po rodzaju skrzyni biegów ![]()
ale w końcu to też jakiś sposób:D
Bez brawury
Nie sposób znać wszystkie duże rekiny w stolicy ![]()
ale porejestracji sądze, że jest ze śródmieścia i ma ją od niedawna ![]()
Pojeździł chwile i stwierdził, że nie stać Go na taką furę ![]()
Kupiłem
735i Rok 1984, skóra,elektr.szyberach,telefon,podgrzewane fotele x4,komputer, elektr.szyby, wszytsko czego potrzeba do przyjemnej jazdy. Stan naprawde BDB lakier super bez żadnych śladów rdzy czy innych odprysków,silnik ma przejechane 220 Tyś, pracuje cichutko, a zbiera sie niesamowicie
Niewiem czy takie jest tylko moje odczucie ale różnica między 2.8 a 3.5 jast KOLOSALNA
Do zrobienia mam na już klocki tył, i drobne sprawy, Potrzebuje tylko zderzak przód i tył w chormie bo są czarne.
Jesli ktoś ma to prosze o wiadomość, odrazu biorę.
Pozdrawiam!
Szybko
Gratuluję i czekam na jakieś fotki.
Gratuluję ![]()
jest
jak ja przesiadłem się na 2.8 to też to odczułem, ale w druga dtronę… ![]()
nie napisałeś czy zagazowana i czy planujesz ?
Gratulacje gratulacje - no i fotki - ta 7 była gdzieś w ogłoszeniach ?? - i jak można to pochwal się ceną ![]()
Małe sprostowanie
Kolor DELFIN-METALIC,potrzebuje zderzaki chromowane bo moje są czanre ![]()
Xavier pochwalisz sie jakimiś fotkami czy dopiero po wyprostowaniu tych mankamentów?
Zrobie fotki to wrzuce, nielubie tych czarnych nerek i to mi sie nie podoba ale zmienie to szybko, Panowie przy okazji szukam skrzyni do 3.5 manual, coś tam szumi a niechce napewno jej napraiać tylko wrzuić nową, i licznik bo mój ogolnie pogłupiał.
Pozdro
Dokładnie ![]()