Szukam chętnych do pomocy

Szukam chętnych do pomocy i udzielenia dobrej rady przy odbudowie 635 84’ Chętnie z Wawy lub okolic bo tam mieszkam a nie posiadam zbyt wiele czasu na podróże i nie chcę zawracac głowy. Kontakt może byc na emila kud@poczta.fm lub na telefon 501256186 Mariusz z tych samych powodów- niewiele siedzę przy kompie (więcej przy samochodzie =). Chętnie spotkam się z pomocnymi bo nic nie zastąpi rozmowy i obejrzenia samochodu a tak to będzie gdybanie. Dzięki!!! :grinning:

Siema, jak jest czas zawsze chętnie pomogę, podzielę się swoją skromną wiedzą o E24, doradzę co i jak z częściami, gdzie itp. :grinning:

Witam.

Masz pod reka fachowca…Adam sporo wie na temat E24 i nie tylko …wiem, ze ma sporo roboty ale zawsze mozesz do niego zajrzec…oczywiscie kontaktuj sie z nim bo nie wiem jak on sie na to zapatruje.
Chlop do rzeczy i chetnie pomaga (tu moje skromne podziekowania dla Adama :slightly_smiling_face: )

Adam mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko temu, ze rekomenduje twoja osobe?
I nie tylko jego, na tym forum jest sporo osob, ktore naprawde maja wiedze a nie napchane do glowy wyczytane informacje.

Pozdrawiam

Cała przyjemność po mojej stronie :sunglasses:

Dziękuję Adamowi za zaproszenie i rozmowę :grinning: Całej reszcie oczywiście także :grinning: Ze wszystkimi się skontaktuję. Może ktoś z dalszych okolic ma namiar lub na oku jakiegoś dawcę lub chce coś przytargac i szuka współinwestora :laughing: Mechanika mnie nie interesuje, raczej środek i elementy blacharskie oraz parę pierdołek ozdobnych. Tak więc możemy się jakoś podzielic :grinning:

Zadzwon do mnie, moge skoordynować dawce z UK :slightly_smiling_face: Jak by ktoś był chętny jeszcze to też niech dzwoni :slightly_smiling_face: