tylko lepiej już nie na nartach ![]()
Nie mogę…
Mimo, że na zdjęciu tego nie widać - cholernie mnie boli i cały czas jadę na przeciwbólowych.
Dżizas Krajst Tommy!
Kto był Twoim instruktorem od nart !? ![]()
Ja mu dam : #$%#^%%$#&#^*^%*JT$$ ! ! !
Pzdr
Współczuję, mój brat kiedyś połamał sobie szczekę (straszny ból), lecz nie na nartach a o kierownię e23 jak wiechał od naczepę TIR’a…gdyby miał zapięte pasy, to może połamałby coś innego ![]()
pewnie z naczepy TIRa niewiele zostało
klepanie nieopłacalne ![]()
Oś się w naczepie złamała, a szczęka się zrosła ![]()
A wiec bylem… i Tommy mial racje - naprawde warto - setki przepieknych zabytkow, nigdy tyle na raz nie widzialem.
Jak chodzi o 6chy to na hali BMW:
- 633CSi naturalnie w starej budzie
- M635CSi
- 635CSi 1982 - ten fajny model przejsciowy - zawiecha E28, nowe wnetrze, ale stary przedni spoiler z halogenami na wiezchu
- wyscigowe 635CSi “BMW Teile”
Na stanowisku Alpiny:
- B7 Turbo na starym zawieszeniu
Dodatkowo na dwoch stanowiskach salonow samochodow klasycznych jedno 635CSi i jedno 628CSi obydwa w nowej budzie - cena 14.000 oraz 16.000 EUR
w obydwu nie potrafilbym sie do czegokolwiek przyczepic, poczawszy od blachy skonczywszy na TRX z nowymi oponami na starym bierzniku ![]()
innych smakolykow jak E21 B6, M1, 3,0 CSL takze w wersji prosto z toru… nawet nie bede wyliczal.
W Hali BMW nie braklo miejsca nawet dla takich samochodow jak E30 325i Kabrio czy E28 525i nie mowiac o niemalze komplecie wszysciutkich modeli wielkoseryjnych budowanych wczesniej a nie bylo nigdzie ale to absolutnie nigdzie ani jednego E23
… Dziwnie zlekcewazono ten model zwazywszy ze w Hali Mercedesa dumnie prezentowal sie nawet W123.
Ale Ci zazdroszczę…
Wklej jakieś fotki please…
moze jakies fotki
boże, jak ja chciałem tam pojechac
Będziesz miał okazję za rok mistrzu.
Zdjec mam mase, niestety robionych kamera
ale mam znow ten sam problem nie po raz pierwszy czyli nie mam gdzie ich wstawic.
mozesz zip-owac, i wrzucic na jakis serwer. Prosze ![]()
wyslij do maciasa ![]()
Dla tych co nie widzieli link z zeszłego roku: