Techno Classica Essen 6-9.04.2006

tylko lepiej już nie na nartach :wink:

Nie mogę…
Mimo, że na zdjęciu tego nie widać - cholernie mnie boli i cały czas jadę na przeciwbólowych.

Dżizas Krajst Tommy!
Kto był Twoim instruktorem od nart !? :astonished:
Ja mu dam : #$%#^%%$#&#^*^%*JT$$ ! ! !

Pzdr

Współczuję, mój brat kiedyś połamał sobie szczekę (straszny ból), lecz nie na nartach a o kierownię e23 jak wiechał od naczepę TIR’a…gdyby miał zapięte pasy, to może połamałby coś innego :wink:

pewnie z naczepy TIRa niewiele zostało :sunglasses: klepanie nieopłacalne :laughing:

Oś się w naczepie złamała, a szczęka się zrosła :wink:

A wiec bylem… i Tommy mial racje - naprawde warto - setki przepieknych zabytkow, nigdy tyle na raz nie widzialem.

Jak chodzi o 6chy to na hali BMW:

• 633CSi naturalnie w starej budzie
  • M635CSi
  • 635CSi 1982 - ten fajny model przejsciowy - zawiecha E28, nowe wnetrze, ale stary przedni spoiler z halogenami na wiezchu
  • wyscigowe 635CSi “BMW Teile”

Na stanowisku Alpiny:

• B7 Turbo na starym zawieszeniu

Dodatkowo na dwoch stanowiskach salonow samochodow klasycznych jedno 635CSi i jedno 628CSi obydwa w nowej budzie - cena 14.000 oraz 16.000 EUR :slightly_smiling_face: w obydwu nie potrafilbym sie do czegokolwiek przyczepic, poczawszy od blachy skonczywszy na TRX z nowymi oponami na starym bierzniku :slightly_smiling_face:

innych smakolykow jak E21 B6, M1, 3,0 CSL takze w wersji prosto z toru… nawet nie bede wyliczal.

W Hali BMW nie braklo miejsca nawet dla takich samochodow jak E30 325i Kabrio czy E28 525i nie mowiac o niemalze komplecie wszysciutkich modeli wielkoseryjnych budowanych wczesniej a nie bylo nigdzie ale to absolutnie nigdzie ani jednego E23 :frowning: … Dziwnie zlekcewazono ten model zwazywszy ze w Hali Mercedesa dumnie prezentowal sie nawet W123.

Ale Ci zazdroszczę…

Wklej jakieś fotki please…

moze jakies fotki

http://spaces.msn.com/bmwbilder2/

boże, jak ja chciałem tam pojechac

Będziesz miał okazję za rok mistrzu.

Zdjec mam mase, niestety robionych kamera :frowning: ale mam znow ten sam problem nie po raz pierwszy czyli nie mam gdzie ich wstawic.

mozesz zip-owac, i wrzucic na jakis serwer. Prosze :sunglasses:

wyslij do maciasa :bulb:

Dla tych co nie widzieli link z zeszłego roku: