To ktoś z naszych???? 633 na sprzedaż

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=37414227

Pierwszy raz ją widzę. Troszeczkę przypomina Jakuba z Lęborka. Ciekawostka “oryginalne CB” :astonished:

Tak - oryginalne CB - wiektoś może - jest to możliwe ?? - całkiem ładna

a moje zdanie jest takie:
rocznik super - na pewno buda karmana (ciekawe jaki nr ma) :grinning:
cena kosmos
spojlery pasują jak świni siodło
cd - jest oryginalne bo stare - pewnie ma tyle lat co ta szócha alre wg mnie ktoś sobie dostawił
wnętrze ładnie zachowane
generalnie buda ładna - ciekawe co pod spojlerami siękryje :sunglasses:

Mareczku, cena żaden kosmos, jak się komuś nie psieszy to uwierz mi, że to nie jest dużo - włożyć 10 tysi w szuchę to jest jak pstryknięcie palcami :sunglasses: u niektórych nawet nie widać… :laughing: Ja uważam, że nim drożej tym lepiej, a co po niektórzy też się będą z tego za parę lat cieszyć :wink:

taaa.. popieram przedmówcę.

Z maila wychodzi że gość handluje starymi autami. Tylko dziwne że zarejestrowane. Auto ma tylko jedną wadę …Szwajcar

A dlaczego to wada ?? :sunglasses:

bo jest obrzezana bankowo :bulb: :confused:

uu, ale ją to napewno zabolało:)

jakby Tobie obcięli ze 30… koni to też byś się marnie czuł :bulb: Ale jest pocieszenie, że jest ekologicznie :sunglasses:

Ja tam wolę mieć 30 więcej, a o ekologii wiem sporo - skończyłem takie studia:)

No to przynajmniej w sposób uświadomiony dokonujesz dewastacji, są tacy co chronią i nie do końca wiedzą co, czym, i dlaczego :sunglasses: Żyją sloganami i stereotypami… :sunglasses:

Mnie tylko wkurza chmura syfu, jak jadę za jakimś Starem napędzanym olejem opałowym. osobiście jakbym był w drogówce wlapiłbym największy mandat i w 3 sekudny poinformował skarbówkę!!!

zara zara - a skąd wiecie że ta 633 jest osłabiona - coś mi nie gra ta teoria że niby szwajcarskie wersje są słabsze - moja e24 też jest z szwajcarii a wg mnie niczym się nie różni od wersji niemiecki (jest tylko jeden szczegół - ni ma spojlera na klapie a niemieckie 635 miało)

no Mareczku już sobie nie dodawaj, Twoja jeździ jakby chciała, a nie mogła, w ogóle się nie zbiera, jest obrzezana jak nic :bulb: na 400 metrów nawet jużnikt nie chce z Tpobą stawać bo szkoda auta… musisz ją szybko sprzedać, a przynajmniej motor i założyć jakiś porządny… :bulb: :laughing:

uwierzył ktoś… :question: :face_with_rolling_eyes:

No to Kuba poszedłeś po całości!!!

633 nie były obzezane, poza tym autko niczego sobie, oprócz tych kiczowych zderzaków, chromowanych nadkoli i alufelg…

ta 633 co mam pod lodzia do kupienia tez jest z Szwajcarii, sugerujesz ze tez jest zdławiona, bo jak tak to juz napewno odpada..

Właśnie o niej rozmawiamy :grinning:
Patrz początek tematu!

Jeszcze raz potarzam, że 633 nie były zdławione. Czy to wersja szwajcarska, czy niemiecka lub na USA, to miała 200 koników i kropka.