Kto będzie ![]()
Ja startuję około 7:00 z Warszawki. Na pokładzie Gorg i Kuba z lepszą połową.
Może ktoś chce się przyłączyć do podróży
Spotkanko przed 6:30 parking Macdonald’s za stacją benzynową RG przy ul. Pułkowej.
Jakby co tel do mnie 601236410.
wiesz jak jest
Także mam nadzieje że będziesz miał mnie na ogonie. I tym razem nie dam Ci odetchnąć. Poza tym w zeszłym tygodniu minał rok i mam czyste konto
Takze mozna zaszaleć ![]()
Mój licznik w lutym się wyzerował więc trzymam kciuki, żeby w MCars dali radę z Twoją bestią ![]()
Narazie nie będe sie wypowiadał, bo znów powiecie że jestem cholernym pesymistą. Ale marnie w tym roku, zawsze mała brygada sie zbierała a tu lipa jak narazie ![]()
Jak Pawełku szucha ![]()
Dziś podobno mam odebrać, ale wiesz ile było juz tych terminów dziś. Przedstawiłem moje nastawienie w mailu. Jesli dziś faktycznie odbiore to jeszcze sie zastanowie na wyjazdem. Wtryski podobno zachowują się ok. Nic nie leje. Może to przez poprzedni komp sie tak stało. Bede miał dwa dni na to aby troche potestować auto. ![]()
Ja mam auto już obniżone i utwardzone. Śmiesznie się jeździ z talim zawieszeniem po naszych drogach ale za to zajefajnie pokonuje się zakręty i zupełnie inaczej wychodzą poślizgi (dużo lepiej).
A jak z dziurami??? Nie obawiasz sie że będziesz musiał robić zawieszenie dwa razy częściej??
to uwaga jak będziesz śmigał na toruń. jak zjężdżasz z 7 na 10 to za tym rozjazdem zaczyna się kartoflisko. może to już połatali bo ostatnio miesiąc temu tam byłem ![]()
Dam radę, jak przekraczam 100/h moja szucha unosi się
![]()
Tylko nie zapomnij skrzydeł wysunąć. My tu pitu pitu, a jakoś lista sie nie zwiększa. Ktoś wie jak liczna będzie nasza ekipa w Toruniu?
Pawel i ja - dwa auta ![]()
wreszcie jakieś światełko w tunelu. Jade zaraz po auto. Jesli nic mi ciśnienia nie podniesie to będe i ja ![]()
Nie było mnie tam nigdy i mam pytanko. Można tam gdzieś coś zjeść/wypić (jakąś kawę) czy prościej zabrać ze sobą prowiant ?? I czy impreza kończy się w sobotę czy trwa do niedzieli (pytam o spotkanie klubowe, a nie cały zlot)
Jest grill i metrowe kolejki do niego. Piwko, kawka herbatka. Tylko np w zeszłym roku juz o 15 zabraklo im prowiantu na grilla
Także z organizacją bywa róznie.
ja też jestem
Ja zabieram swój prowiant na grila, bo nie mam zamiaru stać w kolejkach. Tylko nie będzie Grubego i nie bedzie grila. Ma ktoś turystycznego grila ![]()
wpłacaliście coś na konto organizatora, czy można wpłacic na miejscu?
Przed chwilą urwałem poduszkę silnika i jak jutro nie kupię to przyjadę e23.
bez jaj ![]()
szykujcie dla mnie jedno miejsce, jadę z Karolem będziemy koło 10.30