Tu się witamy!

I nie zapomnij, że to auto rodzinne - Preferowany model rodzinny 2+2 :laughing:
Witaj serdecznie.

Jako ze wypada sie na poczatek przywitac:

Mam na imie Adam , mieszkam w Warszawie i jako ze od dawna mam slabosc do rekiniastych betek, od ok. pol roku jezdze e23 (super autko, choc chwilowo mam z nim problem, ale o tym juz w dziale napraw :slightly_smiling_face: ). Nie jest to moja pierwsza bejca - mialem juz dwie e21 (stad chyba sentyment) i prawie mialem e30 (zepsulo sie zanim kupilem :slightly_smiling_face: ). W sumie nie planowalem siodemki (za to troche chorowalem na 6, tylko ze drogie toto, ech) - a ta wpadla mi troche przypadkiem-ale nie powiem zebym zalowal, choc jeszcze wymaga troche pracy i czasu , z tym ostatnim zwlaszcza krucho.

Witaj! Adam…
Jakbyś potrzebował pomocy, to wal jak w dym :sunglasses:

witaj adamie … :pa:

Witamy! To Adamów mamy juz przynajmniej 4 :grin:

Nie jestem tu najstarszym forumowiczem,ale witam serdecznie, jako i ja zostałem powitany!!

StarZcarZ, bo wszystkie Adamy to fajne chlopaki :slightly_smiling_face:

Witaj serdecznie Adamie :grinning:
Gratuluję słusznego wyboru o nazwie - E23 :grin:

Witaj

pozdrawiam z Czech

Irko

Witam wszystkich pasjonatów i miłośników pośpiesznych aut BMW-Janusz z Sarbinowa nad morzem
Jestem użytkownikiem E23 728i z 81 roku od 12 lat ,ale zawsze marzyłem o 635 csi.

Witaj Janusz. Czasami widuję Twoją e23. Jeśli się będziesz decydował na zakup e24 to ekipa z Koszalina chętnie pomoże. :pa:

Witaj Janusz.
Kiedys tu juz chyba sie rejestrowales bo znamy to twoje Bistro z fotografii. Szczegolnie to “wyrenderowane” z 6 przed lokalem :slightly_smiling_face:

PS
Popraw swoj post funkcja edit. Informacje na temat sprzedazy auta umiesc w dziale sprzedam. Tutaj tylko sie witamy i przedstawiamy.
Pozdrawiam
Gorg

Dziękuję za ponowne przyjęcie do klubu ,ostatnio nie byłem aktywny bo ne miałem dostępu do sieci,myśle ,że teraz to się zmieni.
Decyzje o zakupie e24 podjąłem dawno ,ale albo nie było kasy albo czasu i odpowiedniego egzemplarza ,a jak był to cena zaporowa.Proszę o konsultacje ile może kosztować 635 w dobrym lub bardzo dobrym stanie np. z 1985 roku najlepiej sprowadzona i zarejestrowana ,za duże mam chyba wymagania? pozdrawiam i czekam na informację

cze Janusz, to było bardzo dawno temu, sezon, słońce, plaża i wypucowana 7 przy pętli autobusowej w Sarbinowie. Zrobiła wtedy na mnie duże wrażenie, ciekawe jak ma sie teraz.
Co do rad i wskazówek to na forum tego pełno, trzeba tylko poszukać :sunglasses:
najlepiej jednak będzie jeśli złapiesz kontakt z KoszalinTimem (np. Dawid, Arek, Marek)
Na pewno pomogą Ci w kwestii e24 jak i e23 też :wink:

Czesc wszyskim dziś do waszego grona dołączyłem :grin:

Witaj :exclamation: Życzę wytrwałości :bulb:

Sześć

witajcie, jako że miałem się przywitac… Witam wszystkich serdecznie. Powożę 635 csi alpineweiss z 1984 roku z automatem(niestety). Fajnie, że jest to forum, zawsze chciałem spotkac ludzi mających takie same auta jak ja… a jak wszyscy wiemy raczej na ulicy się nie spotkamy Pozdrawiam i szerokiej drogi!!!

Jak to się nie spotkamy?? świat jest mały. :grin:
Witaj dawid

Cześć :exclamation: Dawid…
Widzę, że jeżdzisz na trasie Warszawa - Piotrków…szansa spotkania sie jest wielka :bulb: