tvn turbo - motowizja classic

w tym tygodniu fragment o e23 bedzie, jakby mogl ktos nagrac… :wink:

próbowałem nagrać, ale zdechł mi magnetowid :frowning: spróbuję nagrać powtórkę, natomiast w ubiegłym tygodniu w jeremmy clarcson zaprasza było pare migawek o 635 csi, i to nagrałem :grinning:

Weż ze sobą taśmę na jakieś spotkanie,chętnie obejrzę :grinning:

tasme? jezus, a co to tasma? wchodzi to do dvd-roma alboda sie wyslac internetem? :slightly_smiling_face:

Czepiasz się,pisze o magnetowidzie nie? :wink:

ktos juz nagrywał te programy, juz parokrotnie je pokazywali, ten o e23 mam gdzies ale dosc fatalnie nagrane :cry:

tym razem się udało… nagrałem :grinning:

to wrzuc na serwer :slightly_smiling_face:

A na jaki ?? jest już jakiś co tam są 6 ?? kto ma ten serwerek ??

adam i kuba maja namiar, dzielcie sie

postaram się wrzucić przez weekend… :sunglasses:

przerzuciłem to na kompa, ale zajęło 72 MB :astonished: , więc chyba nie ma sensu pchać to do netu :question: , natomast dzisiaj w motorvision classic były wspominki o zlocie BMW ALPINA, jakby to kogoś interesowało, to też nagrałem :grinning:

Nieudało by się zmniejszyć :wink: nieznam sie dokładnie na tym ale może coś sie da wymyśłic zeby każdy mógl sobie ściągnąć :question: :sunglasses:

72 mega to przeciez znosne, da sie sciagnac.. dla e23 72mb nie poswiecic :)?

to ja to zgram na jakąś płytkę, a jak ktoś jest zainteresowany, to mu wyślę… więc czekam na namiary :sunglasses: , kto pierwszy ten lepszy… :grinning:

p.s.

poza tym to mój mały jubileusz :sunglasses: , 100. post - CZEKAM NA GRATULACJE… :face_with_rolling_eyes:

to już po jubileuszu ten

jest juz 101

:grinning: :wink:

łoj tam… czepiasz się :grinning:

nie chciałem się czepiać, stwierdziłem tylko fakt :sunglasses:

po za tym gratulacje, najtrudniej zarobić pierwszą setkę potem to już z górki :wink:

taa, my z Adasiem coś o tym wiemy…