Czy tylny wahacz od E24 83’ pasuje do E28 86’? Most jest na tej nowszej prostokątnej poduszce(jak to ma jakieś znaczenie). Miałem mały lot i wyrwałem most i pogiąłem wahacz a mam taki z rozbiórki. Wyglądają tak samo ale pewny nie jestem ![]()
wahacz jest taki sam, o wreszczie ktoś wyrwał most w cs/1 , jesteś pierwszy ![]()
ale on chyba nie wyrwał mostu strzałem ze sprzęgła tylko walnięciem w coś kołem przynajmniej tak mi się wydaje, a to się już nie liczy ![]()
Macias ale chyba eta poszła bokiem nie cs1 ![]()
Ta… eta poszła bokiem, to po tej zmianie przepływomierza od Stokera, chodzi jak dzika
I niestety był krawężnik
Szóstką bym się wyrobił bo inaczej wchodzi a ta jest miękka i przy końcówce zawadziłem
Na szczęście to poduszka mostu się wyrwała a nie wszystko ale straty i tak są ( wydech, wahacz, felga, poduszka i mam nadzieję, że to wszystko
)
Kudeł ten przepływomierz to chyba jakiś felerny, teraz wiem dlaczego kiedyś koło Rypina dachowałem ,o felgach krzywych nie wspominam.. ![]()
Mam Cię ![]()
Przepraszam, ale czy moglibyście nie przeszkadzać Maciasowi
![]()
Kudeł, rozwal CS/1 bo wyjdzie gupio, że admin się mysli - eta się pospawa ![]()
teraz góra bedzie sie drapać, wszystko przez to , że żaden z was ostatnio nie pił
:piwko: bezalkoholowe sie nie liczy ![]()
chyba miałeś na myśli “myli”…
chyba tak, ale i tak jest nieźle - a Ty dorabiasz jako korektor/edytor po młodzieżowemu zwany erratorem
![]()
Po pierwsze przepływke trza dać Bokiejowi a on już będzie wiedział co z nią zrobić
, ![]()
Po drugie miłość jaką darzą się wzajemnie Moderator i Administrator jest powalająca
Po trzecie amen
Ten gałgan jest po prostu taki dobry i jak go tylko założysz to aż chce się jeździć
Z szacunkiem do tego sprzętu bo już załatwił dwa sprzęty
A różnica jest kolosalna, nigdy nie myślałem, że eta tak może fajnie latać
Jestem miło zaskoczony
Poszukaj jeszcze tego krokowca to będę stawał w zapasy z 3.5 ![]()
K&$#@$%…a d…a a nie pasuje
Po pierwsze wahacz do ety jest węższy, po drugie ma inne kąty, po trzecie nie ma bałwanków a po czwarte ma zupełnie inne mocowanie do belki… Rozkręciłem całe to ustroistwo i musiałem złożyć z powrotem
Jeszcze pojechałem do Bartolomea i wziąłem z E28 od niego bo myślałem, że może to tylko od szóchy nie pasuje ale od standardowego E28 też nie pasuje… Co za szajs
![]()
musisz mieć wahacz od 518, 520 lub 524 td ![]()
eee, tam zwykłe drapki, moim zdaniem - napijemy się w Poznaniu :piwko:
właśnie, właśnie :piwko: , a HELBUD coś nam spoważniał ostatnio ![]()
Tak już lepiej, tylko Hellbud się pisze panie Macias :lup:
ale HELLMUT sie pisze przez jedno :v;
Macias tyle się znamy i nie wiesz od czego jest nazwa firmy helmuta
:u:
Jak to ? Jak nie masz okularów/bałwanków w Ecie to musisz szukać wahacza też z takiej wersji bo w E28 były właśnie dwa typy.