Wahacz od e24 do e28

Czy tylny wahacz od E24 83’ pasuje do E28 86’? Most jest na tej nowszej prostokątnej poduszce(jak to ma jakieś znaczenie). Miałem mały lot i wyrwałem most i pogiąłem wahacz a mam taki z rozbiórki. Wyglądają tak samo ale pewny nie jestem :flushed:

wahacz jest taki sam, o wreszczie ktoś wyrwał most w cs/1 , jesteś pierwszy :v:

ale on chyba nie wyrwał mostu strzałem ze sprzęgła tylko walnięciem w coś kołem przynajmniej tak mi się wydaje, a to się już nie liczy :grin:

Macias ale chyba eta poszła bokiem nie cs1 :sunglasses:

Ta… eta poszła bokiem, to po tej zmianie przepływomierza od Stokera, chodzi jak dzika :astonished: I niestety był krawężnik :smiling_imp: Szóstką bym się wyrobił bo inaczej wchodzi a ta jest miękka i przy końcówce zawadziłem :smiling_imp: Na szczęście to poduszka mostu się wyrwała a nie wszystko ale straty i tak są ( wydech, wahacz, felga, poduszka i mam nadzieję, że to wszystko :stuck_out_tongue: )

Kudeł ten przepływomierz to chyba jakiś felerny, teraz wiem dlaczego kiedyś koło Rypina dachowałem ,o felgach krzywych nie wspominam.. :laughing:

Mam Cię :bulb:

Przepraszam, ale czy moglibyście nie przeszkadzać Maciasowi :question: :face_with_rolling_eyes:

Kudeł, rozwal CS/1 bo wyjdzie gupio, że admin się mysli - eta się pospawa :grin:

:face_with_rolling_eyes: teraz góra bedzie sie drapać, wszystko przez to , że żaden z was ostatnio nie pił :laughing: :piwko: bezalkoholowe sie nie liczy :wink:

chyba miałeś na myśli “myli”…

chyba tak, ale i tak jest nieźle - a Ty dorabiasz jako korektor/edytor po młodzieżowemu zwany erratorem :question: :laughing:

Po pierwsze przepływke trza dać Bokiejowi a on już będzie wiedział co z nią zrobić :smiling_imp: , :smiling_imp:
Po drugie miłość jaką darzą się wzajemnie Moderator i Administrator jest powalająca
Po trzecie amen

Ten gałgan jest po prostu taki dobry i jak go tylko założysz to aż chce się jeździć :smiling_imp: Z szacunkiem do tego sprzętu bo już załatwił dwa sprzęty :astonished: A różnica jest kolosalna, nigdy nie myślałem, że eta tak może fajnie latać :astonished: Jestem miło zaskoczony :laughing: Poszukaj jeszcze tego krokowca to będę stawał w zapasy z 3.5 :v:

K&$#@$%…a d…a a nie pasuje :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp: Po pierwsze wahacz do ety jest węższy, po drugie ma inne kąty, po trzecie nie ma bałwanków a po czwarte ma zupełnie inne mocowanie do belki… Rozkręciłem całe to ustroistwo i musiałem złożyć z powrotem :smiling_imp: Jeszcze pojechałem do Bartolomea i wziąłem z E28 od niego bo myślałem, że może to tylko od szóchy nie pasuje ale od standardowego E28 też nie pasuje… Co za szajs :smiling_imp: :smiling_imp: :smiling_imp:

musisz mieć wahacz od 518, 520 lub 524 td :flushed:

eee, tam zwykłe drapki, moim zdaniem - napijemy się w Poznaniu :piwko:

właśnie, właśnie :piwko: , a HELBUD coś nam spoważniał ostatnio :smiling_imp:

Tak już lepiej, tylko Hellbud się pisze panie Macias :lup:

ale HELLMUT sie pisze przez jedno :v;

Macias tyle się znamy i nie wiesz od czego jest nazwa firmy helmuta :laughing: :u:

Jak to ? Jak nie masz okularów/bałwanków w Ecie to musisz szukać wahacza też z takiej wersji bo w E28 były właśnie dwa typy.