Zastanawiam się nad 6
szukam czegoś przyzwoitego, nie tak na juz ale jak się coś fajnego trafi
a co możecie powiedzieć na jej temat ??
I o co mam pytać jak będę oglądał ??
pozdrawiam!
aha jeszcze link :):)![]()
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=34706378
boska
dowiedz sie ile niemiec wystawil fakture
Wiem, że Bokiej w związku z potrzebą monety myśli o sprzedaży swojej
Nie cisnął bo to ostateczność, ależ ta, ale i pracy jest dużo włożone, a auto jest zarejestrowane i wszystko jest ok ![]()
Wyśli do niego prywatną wiadomość, albo do mnie to Ci podam do niego komórkę - on korzysta z netu jak mu się uda
, jeśli oczywiście chcesz ![]()
to ogłoszenie pojawia się od końca września, więc ostrożnie.
Kurde!!!, licytowalem ta 6 na ebay i ktos mnie przelicytowal !!! Moglem sie domyslic, ze juz jest w kraju.
kolor trochę dziwaczny
Z tego co wiem od znajomego który ją widział jak przekraczała granmice, podobno, powtarzam podobno jest w idealnym stanie. Chciałem podjechać z Marcinem ją zobaczyć, ale gość nie miał czasu. Z rozmowy troche dziwny mi sie wydał ![]()
dziwny to mało powiedziane skoro chce ją sprzedać ale nie ma czasu żeby ją pokazać ![]()
cena mu rosnie a nie maleje, wiec nie ma gdzie sie spieszyc
Jak na razie to nie było nawet ofert kupna… ![]()
Człowiek się chyba szybko przekona, że jak ktoś dzwoni to czas trza mieć ![]()
Gość wogóle sie chyba zajmuje ściąganiem różnych zabytków, z tą szósteczką ciągnęli jeszcze piękną 114 coupe. Dziś wyruszam do helmutów, ja wróce to zakręce raz jeszcze do giościa, może wtedy znajdzie chwilke, jestem ciekaw stanu tego autka.
114 coupe …mmmm…
ciekawe za ile ![]()
tak czy tak - gość wie co dobre - jednak przed kupnem - trzeba sprawdzić papiery - skoro skię koleś nie chce spotkać z zainteresowanymi kupnem
ja myślę, że papiery są ok, ale człowiekowi się wydaje, że ze sprzedażą nie będzie problemu
i nie może się zdecydować na cenę ![]()
Choć moim zdaniem igła to nie jest… ![]()
jak wróce to w przyszłym tygodniiu postaram sie spotkać z gościem ![]()
No to czekamy na newsy ![]()
A może sobie zostawi… eee, tak tylko gadam ![]()
Przyszły tydzień moja, a ja nadal jakoś nie mam czasu sie wybrać do gościa. Marcinku masz może jeszcze nr do niego, bo chyba posiałem ![]()
ja chyba tez go juz gdzies posialem
bo nie mam go juz w wychodzacych a nie zapisywalem go w telefonie
a na allegro jest podany jakis numer przy tym ogloszeniu…